NDP Photo Agency
Showbiz

H Οικονομάκου ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτό με τον Τσερέλα & τα σχόλια έπεσαν βροχή: «Αληθινή αγάπη»

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου η οποία λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του νέου της αγαπημένου Μπρούνο Τσερέλα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε ότι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και είπε να οπτικοποιήσει κιόλας αυτή την ευτυχία με μόλις δύο φωτογραφίες. 

Η γνωστή ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer ανέβασε δύο υπέροχες φωτό σε ασπρόμαυρο φόντο με τον αγαπημένο της, οι οποίες απέπνεαν μόνο έρωτα, τρυφερότητα και αγάπη.

Οικονομάκου: Η καρμική γνωριμία με τον Μπρούνο, ο έρωτάς τους & η πρώτη συνάντηση με τη μαμά του

Και φυσικά δεν χρειαζόταν και πολύ για να ξεκινήσουν από κάτω τα σχόλια που μιλούσαν για τη λάμψη που εκπέμπει η ίδια λόγω της ευτυχίας που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου της αλλά και για το ξεχωριστό «δέσιμο» που έχει μεταξύ τους το ζευγάρι.

«Αληθινή αγάπη» έγραψε ένας follower της Αθηνάς ενώ άλλο μήνυμα σχολίαζε: «Στην σωστή αγκαλιά λάμπεις Αθήνα μου😍να ΣτΕ πάντα ετσι❤️».

H μία από τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου με τον αγαπημένο της.

Και είναι γεγονός ότι η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου στην τηλεοπτική της συνέντευξη θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες προσωπικές της ιστορίες που βέβαια αφορούσαν και τον Μπρούνο Τσερέλα:

«Είναι μεγάλη ιστορία η γνωριμία μου με τον Μπρούνο, είναι ιδιαίτερο. Είναι καρμική η γνωριμία μου με τον σύντροφό μου. Χρειάζεται χρόνος για να αποδεχτείς αυτόν τον φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο συναίσθημα. Μου πήρε χρόνο να πάψω να φοβάμαι γι' αυτό που νιώθω. Με ηρέμησε η αίσθησή της σταθερότητας που νιώθω από τον σύντροφό μου. Έφτασα σε ένα σημείο που ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω χωρίς να πρέπει να απολογηθώ, να κρυφτώ, να «μαζευτώ», να σκεφτώ τη δουλειά μου. Νιώθω ασφάλεια με τον εαυτό μου και με αυτά που νιώθω. Δεν με καθορίζει αυτό που θα πει ο κόσμος για μένα» παραδέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

Σε ασπρόμαυρο φόντο και η δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved