NDPPHOTO

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Νάνα Μούσχουρη: «Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι» - Η νέα εξομολόγηση & τα όνειρα!

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και τον Νίκο Αλιάγα, όπου διευκρίνισε την πρόσφατη δήλωσή της που προκάλεσε αίσθηση στα media περί απόσυρσης από τη μουσική.

«Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μιλάω συχνά σε συνεντεύξεις και, δυστυχώς, σήμερα πουλάνε περισσότερο οι τίτλοι παρά το περιεχόμενο. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι πως είναι λογικό στην ηλικία μου να μην προγραμματίζω περιοδείες όπως παλιά και πως, καλώς ή κακώς, ο καλλιτέχνης είναι και αυτός άνθρωπος με τις όποιες δοκιμασίες καλείται να αντιμετωπίσει την πορεία του χρόνου.

Η Μούσχουρη γίνεται σήμερα 90 χρονών!Η διεθνής καριέρα, τα 300 εκατ. δίσκων & η απόφαση να αποσυρθεί

Δεν είμαι άρρωστη κι ευχαριστώ τον Θεό που με έφερε σε αυτή την ηλικία. Το να θέλεις να δώσεις στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό σου δεν σημαίνει ότι παραιτείσαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μούσχουρη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στη συμφιλίωσή της με τον χρόνο, λέγοντας: «Μέχρι τώρα δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πλησιάζω σε ένα σημείο που κάποια μέρα θα "φύγω". Αλλά σκέφτομαι και τι καλό θα αφήσω, καταλαβαίνεις. Θέλω να λένε ότι τραγουδούσε πολύ καλά και ήταν ένα καλό κορίτσι. Τίποτε άλλο».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της για μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα: «Εάν κάποτε θα έδινα μία τελευταία συναυλία, θα ήθελα να γίνει στην Ελλάδα, στη χώρα μου, στον τόπο απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για μένα».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved