Showbiz

Το παρασκήνιο του γάμου Ρουβά-Γιαβρίδου: Το reunion του Survivor, η καθυστέρηση & οι ηχηρές απουσίες

Μπορεί χθες (12/10) και σήμερα να απολαύσαμε μοναδικές εικόνες από τη χαρά του Απόστολου Ρουβά με τη Φανή Γιαβρίδου με αφορμή τον γάμο τους και τη βάφτιση του γιου τους όμως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.

Εν αρχή να πούμε ότι ο γάμος καθυστέρησε να γίνει κατά μισή ώρα καθώς ήταν να ξεκινήσει στις 17,30 Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου, στον Μαραθώνα όμως τελικά ξεκίνησε στις 18,00 και ο λόγος είχε να κάνει με την καθυστέρηση της άφιξης της μητέρας του γαμπρού, Μαρίας Πανάρετου η οποία κατέφθασε συνοδευόμενη από τον γιο της Βασίλη.

Συγκινημένος ο Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο του αδερφού του - «Τους εύχομαι κάθε ευλογία»

Όλα πήγαν κατ' ευχήν όμως οι καλεσμένοι, ειδικά όσοι ήταν συγγενείς του γαμπρού, διαπίστωσαν δύο ηχηρές απουσίες. Η μία ήταν η απουσία του πατέρα του Απόστολου, Κωνσταντίνου και η δεύτερη αυτή του ετεροθαλή αδελφού του, Νίκου. Και οι δύο ζουν μόνιμα στην Κέρκυρα.

Όπως είδαμε στο βίντεο από την εκπομπή Weekenders, πάντως, ο γάμος ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να γίνει reunion των Survivors, από την εποχή που συμμετείχε ο Απόστολος Ρουβάς στο παιχνίδι. Είδαμε λοιπόν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Κατσαούνη, τον Στάθη Σχίζα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον Νίκο Γιάννη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved