Γλυκερία: «Σέβομαι ως δημιουργό τον Νικολόπουλο - Δε θα σχολιάσω τα δημοσιεύματα περί τσακωμού»

NDPPHOTO 

Showbiz

Γλυκερία: «Σέβομαι ως δημιουργό τον Νικολόπουλο - Δε θα σχολιάσω τα δημοσιεύματα περί τσακωμού»

Η Γλυκερία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την καριέρα της, τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα, τη μητρότητα και τις φήμες για την κόντρα της με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Ο Γιώργος Νταλάρας με επέλεξε ενώ ήμουν άγνωστη. Με είχε δει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, εκφράζοντας την εκτίμησή της προς τον Νταλάρα.

Γλυκερία: «Όταν τραγουδάω αυτόν τον σπαρακτικό θρήνο, έχω πάντα στο μυαλό τον γιο μου»

glykeria.jpg

Για τον σύζυγό της, η Γλυκερία ανέφερε: «Ο σύζυγός μου με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και τις επαγγελματικές συζητήσεις. Εγώ επέλεξα να είμαι πρώτα μαμά και μετά τραγουδίστρια. Τώρα είμαι και γιαγιά και είμαι πολύ χαρούμενη, έχω δύο εγγονές. Συνεχίζω μέσα από το παιδί και τα εγγόνια μου να υπάρχω και εγώ».

Όσο για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Χρήστο Νικολόπουλο, ήταν σαφής: «Δεν θα σχολιάσω καθόλου... τον σέβομαι ως δημιουργό και τον αναγνωρίζω ως μεγάλο συνθέτη».

Τέλος, αναφερόμενη στον Μίμη Πλέσσα, δήλωσε: «Όταν ακούω το όνομά του σκέφτομαι όλο τον ελληνικό κινηματογράφο, τα μεγάλα σουξέ και τα σπουδαία τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Δεν είχαν την τύχη να κάνω δίσκο μαζί του αλλά τραγουδάω και αγαπώ τα τόσο μεγάλα τραγούδια του».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved