Showbiz

H on air σπόντα του Δημήτρη Πανόπουλου για την Γερμανού & τα σχόλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στην κουβέντα της Ναταλίας Γερμανού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις ευχές που του έδωσε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του αναφέρθηκαν οι Weekenders το πρωί της Κυριακής 13/10.

Η Εβελίνα Νικόλιζα σχολίασε με χιούμορ: «Ξεκίνησε πολύ δυναμικά "ό,τι ζητήσεις, Ναταλία μου!" και δεν είδε την κοτρόνα να ‘ρχεται. Πάγωσε».

«Πάγωσε» ο Αργυρός με την ατάκα της Γερμανού: «Εύχομαι να γίνεις κι ένας μπαμπάς γενναίος»

«Διακριτικά, ευγενικά έθεσε το θέμα που έχει συζητηθεί πάρα πολύ και νομίζω ότι η αποδοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού χωρίς διάψευση σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει και δεν παρεξηγήθηκε», σχολίασε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Θανάσης Πάτρας από τη μεριά του είπε: «Δεν είδα καμία αμηχανία, πολύ ωραία το χειρίστηκε». Στην ίδια συζήτηση, η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε: «Γιατί να ενοχοποιούμε μία εγκυμοσύνη; Είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή δύο ερωτευμένων ανθρώπων».

Instagram / natalia_germanou

«Παιδιά, δεν ήταν λογοπαίγνιο. Όταν το λες αυτό, ελπίζεις να σου απαντήσει και ο άλλος: ελπίζω κι εγώ να είμαι ένας μπαμπάς γενναίος», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Τώρα δέχεται να σταθεί μπροστά σε κάμερες και δεν αποφεύγει να δεχθεί μια τέτοια ευχή, διότι είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη. Η Ναταλία δεν το είπε δύο φορές; Καλοδουλεμένη ευχή θα πω εγώ», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ναταλία: «Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι! Υπάρχει το τηλεκοντρόλ»

«Έφυγε ο ζωγράφος της μουσικής μας πινακοθήκης»-Η συγκίνηση της για τον Μίμη Πλέσσα

Ξέσπασε η Γερμανού: «Όλα τα βρισίδια έπεσαν στον Λιάγκα, κι άλλοι πρέπει να πάρουν κίτρινη κάρτα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved