Showbiz

Δώρα Χρυσικού: Η ψυχική κατάρρευση που υπέστη όταν κατηγορήθηκε για κακοποίηση: «Με διέλυσε...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Δώρα Χρυσικού το μεσημέρι της Κυριακής 13/10.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις προσωπικές μάχες που έδωσε τόσο στην καριέρα όσο και στη ζωή της. Ακόμη μίλησε για τη μοναξιά και το γεγονός ότι έζησε στο εξωτερικό, όπου ασχολήθηκε έντονα με τον χορό.

«Η πρώτη μάχη ήταν η μοναξιά και το φευγιό από την Ελλάδα: 8 χρόνια στη Γαλλία, 12 στη Γερμανία. Είχα τρέλα με τον χορό, ήμουν σαν αφιονισμένη.

Δώρα Χρυσικού: «Οι γιατροί είπαν στον πατέρα μου ή θα έχετε χορεύτρια ή θα έχετε παιδί»

Η μητέρα μου, διαβάζοντας μια αγγελία του Αγγελόπουλου, ήταν σαν να με είδε στον ρόλο και πήρε τηλέφωνο. Τους είπε: “Η κόρη μου είναι αυτό που είναι ο ρόλος.”

Υπήρχαν φοβερές ιστορίες στη Φλώρινα. Πήγε να βγάλει κάτι κλειδιά και της είπαν: “Δεν είσαι από τα μέρη μας.” Της είπαν επίσης: “Αυτό το κοριτσάκι το βιάζουν και το πετάνε στο ποτάμι.” Η γιαγιά μου τα έχασε. Πάνω σε εμένα στηρίχτηκε επειδή ερέθιζε τα χρηστά ήθη στον πιστών επειδή εκπορνεύεται ένα 14χρονο. Αφορίστηκα με τιμή και καμάρι...»

Η ψυχική κατάρρευση που υπέστη όταν κατηγορήθηκε άδικα για κακοποίηση

«Εκεί ήταν η πρώτη φορά που φοβήθηκα και σκέφτηκα ότι η πράξη είναι ριψοκίνδυνη, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να συλλάβω το μέγεθος της αρρώστιας. Το αφήγημα ότι πήρα τρία παιδιά για να τα κακοποιήσω σεξουαλικά ήταν κάτι που με διέλυσε ψυχικά. Δεχόμουν ανώνυμα τηλεφωνήματα και απειλές».

Χρυσικού: Πέρυσι τέτοια εποχή περίμενα τα αποτελέσματα & ήταν οι πιο επώδυνες μέρες της ζωής μου

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: «Το σημάδι στο κεφάλι του είναι ακόμα ορατό…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved