Showbiz

Θάνος Κιούσης: «Έτυχε στον δρόμο μου να βρεθούν συνεργάτες που δεν το άξιζαν, τους έδωσα υπεραξία»

Με πικρία μιλάει σε συνέντευξή του για κάποιους άλλοτε στενούς συνεργάτες του που δεν του φέρθηκαν όπως ο ίδιος πίστευε, ο Θάνος Κιούσης...

Ο γνωστός περφόρμερ και παρουσιαστής, μιλάει για την απόλυτη στήριξη των γονιών του, για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή και τις προκλήσεις της καθημερινότητάς του αλλά και την επαφή που έχει με τον κόσμο που τον συναντά...

■ Οι γονείς σας πώς διαχειρίστηκαν ένα μάλλον δύσκολο παιδί; Ήταν υποστηρικτικοί με τις επιλογές σας;

Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν δίπλα μου σε όλα αυτά που μου έρχονταν κατά καιρούς στο κεφάλι και οι ανησυχίες τους εκφράζονταν με ωραίο και όχι αποτρεπτικό τρόπο. Μου συμπαραστέκονταν και οικονομικά και ας διαφωνούσαν. Δεν άκουσα, ευτυχώς ποτέ από το στόμα τους τη γνωστή φράση «έχεις μεγαλώσει, τι θα κάνεις επιτέλους στη ζωή σου;».

Δείχνετε πως ακολουθείτε πάντα την καρδιά σας. Είχε κακοτοπιές αυτή η διαδρομή;

Ο δρόμος της καρδιάς ενώ ακούγεται ποιητικά πολύ ωραίος και παραμυθένιος κρύβει πολλούς κινδύνους. Επειδή με πιάνει συχνά-πυκνά ενθουσιασμός και είμαι παρορμητικός χωρίς να τα ζυγίζω όπως θα έπρεπε τα πράγματα, πίστευα ότι όλοι γύρω μου τρέφουν τα ίδια συναισθήματα με έμενα και ότι δεν υπάρχουν δόλος, ζήλια ή ότι είναι κακοπροαίρετοι. Δεν μπορούσα να δω τα οφθαλμοφανή ή εθελοτυφλούσα δίνοντας τόπο στην οργή. Έτυχε, λοιπόν, στον δρόμο μου να βρεθούν πολύ κοντά μου συνεργάτες που δεν το άξιζαν, τους έδωσα υπεραξία, είχα άλλη εικόνα για αυτούς και εκείνοι απλώς μου την έφεραν. Όσο ζεις μαθαίνεις, που είπε και ο Σόλων, και πάμε παρακάτω αφήνοντάς τα όλα πίσω.

Υπάρχει ένας μύθος πως οι καλλιτέχνες που μοιράζουν απλόχερα το γέλιο στην προσωπική τους ζωή είναι πολύ σοβαροί. Στην περίπτωσή σας τι ισχύει;

Ισχύει ότι πράγματι στην προσωπική μου ζωή είμαι πιο εγκρατής ή πιο σκεπτικός. Η ιδιοσυγκρασία μου είναι τέτοια που νομίζω ότι, αν είμαι όλη την ημέρα ή όπου σταθώ και βρεθώ χαρούμενος προσπαθώντας να κάνω τους άλλους να νιώθουν ευχάριστα και να γελούν, θα τρελαθώ. Θέλω να εξισορροπώ μέσα μου ώστε να αποδίδω καλύτερα και δεν έχω να αποδείξω ότι είμαι σε μια διαρκή αγωνία να διασκεδάζω τους γύρω μου.

Τα τελευταία χρόνια το political correct έχει μπει έντονα στις ζωές μας και στην τέχνη. Σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτή η αλλαγή;

Βρίσκομαι, πολλές φορές να μονολογώ πώς θα μπορούσα να εκφραστώ πλέον χωρίς να θίξω ή να αναφερθώ με τρόπο που δεν πρέπει. Πολλές φορές στη σημερινή κοινωνία πρέπει να φιλτράρουμε τα λόγια μας, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον τρόπο ανατροφής μας και τα κοινωνικά στερεότυπα περασμένων ετών. Η κοινωνία εξελίσσεται ευτυχώς και μαζί της και εμείς γινόμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Λάθη μπορεί να γίνουν, το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά.

Πόσο εύκολο είναι ένας performer να είναι για χρόνια στην πρώτη γραμμή;

Δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα πράγματα εξελίσσονται ταχέα, αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, όλο και ξεπηδούν καινούργιες ιδέες και καλλιτέχνες οι οποίοι πλέον γίνονται πολύ γρήγορα, λόγω των μέσων, γνωστοί. Οπότε, ο αγώνας της ευρηματικότητας έχει γίνει πολύ πιο δύσκολος. Επιπλέον πρέπει να διατηρείς αναλλοίωτες τις ικανότητές σου και νιώθεις πού και πού το γήρας να σε γυρεύει!

Είστε πάντα θετικός σε μια σέλφι με τους θαυμαστές σας. Όταν είστε με την οικογένειά σας, αυτό σας δυσκολεύει;

Ευτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ήρεμα τα πράγματα και μου ζητούν με ευχάριστο τρόπο να βγούμε φωτογραφία. Αν κάποιοι γίνονται πιο διαχυτικοί ή αντιληφθώ ότι φέρνω σε δύσκολη θέση την οικογένειά μου, αρνούμαι με όμορφο τρόπο.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved