Showbiz

Μπουλέ: Ο ρόλος πρόκληση στο Chicago the musical, η 3χρονη κόρη της, Σεμέλη & το σύμφωνο συμβίωσης

Η Νάντια Μπουλέ είναι η μοναδική Ελληνίδα στο καστ του θρυλικού έργου «Chicago the musical», που ξεκινά την πανευρωπαϊκή περιοδεία του αύριο, 18 Οκτωβρίου από το Christmas Theater...

Η ίδια μιλάει γι’ αυτή την επαγγελματική συνθήκη, αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επιχειρηματία Γιώργο Ισαάκ...

Είναι έτοιμη για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της στο Christmas Theater αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πρωταγωνιστώντας ως Ρόξι Χαρτ στο μακροβιότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, το «Chicago the musical». Η Νάντια Μπουλέ μιλά γι' αυτή την εμπειρία, αλλά και για το τι χρειάστηκε να κάνει ώστε να μην αποχωριστεί την τρίχρονη κόρη της, Σεμέλη-Ρωξάνη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της σε 18 ευρωπαϊκές χώρες τους επόμενους οκτώ μήνες. Η Νάντια είναι η μοναδική Ελληνίδα του καστ.

«Είναι το πρώτο μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο και είχα ξετρελαθεί. Στο δικό μου το μυαλό αυτό το έργο είναι τέλειο από κάθε άποψη. Έχει μίνιμαλ αισθητική, πολιτικό και κοινωνικό σχόλιο και, μαζί με τα τραγούδια που είναι απίστευτα, είναι ένα πραγματικά διαχρονικό έργο. Έχω υποδυθεί τη Ρόξι στην Ελλάδα, τώρα θα την κάνω και στα αγγλικά. Κάπως συνδέομαι με αυτό το μιούζικαλ. Ζω μια φοβερή εμπειρία από κάθε άποψη», λέει η Νάντια Μπουλέ η οποία επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς.

«Στο εξωτερικό οι ηθοποιοί έχουν ατζέντηδες και οι οντισιόν είναι κλειστές. Εγώ δεν έχω ατζέντη, αλλά η εταιρεία μου ήξερε ότι θα γίνει η οντισιόν και, επειδή είχα κάνει τη Ρόξι στην Ελλάδα, είχα καλό βιογραφικό, μπορούσα να μιλήσω καλά αγγλικά και εκείνη την περίοδο ήμουν προτεινόμενη για θεατρικό βραβείο, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο στο εξωτερικό. Δέχθηκαν να τους στείλω ένα βίντεο με αποσπάσματα από προηγούμενες δουλειές μου. Αφού το είδαν, πέρασα από οντισιόν και επειδή ήμουν στην Ελλάδα έστειλα ένα self tape. Στη συνέχεια έκανα συνέντευξη με τον σκηνοθέτη και μετά οντισιόν διά ζώσης. Όταν μου είπαν ότι τελικά με διάλεξαν, έπαθα αρχικά ένα σοκ και, όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τη σημασία του, πέρασα από διάφορα στάδια: του άγχους, του στρες, της αυτοσυγκέντρωσης, της ψυχραιμίας», σημειώνει. Το αστείο είναι ότι αρχικά οι συμπρωταγωνιστές της την πέρασαν για Αμερικανίδα. «Όλοι οι άλλοι συνεργάτες είναι Άγγλοι και Αμερικανοί. Είναι κάτι πολύ τιμητικό για εμένα και πολύ απαιτητικό. Είναι μια τρομερή πρόκληση και έχει πλάκα γιατί, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες οι Άγγλοι με ρωτούσαν από ποια περιοχή της Αμερικής είμαι και όταν τους απαντούσα ότι είμαι από την Ελλάδα, τους έπαιρνε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουν. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές "δηλαδή είσαι από την Ελλάδα και μένεις στην Ελλάδα; Δεν δουλεύεις στο εξωτερικό;"».

Instagram / nadiaboule

Η πανευρωπαϊκή περιοδεία θα διαρκέσει οκτώ μήνες. «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ξεκινώ εντός έδρας και είναι η πρώτη φορά που θα με ακούσει το κοινό στα αγγλικά. Θα είναι κάτι το διαφορετικό, γιατί το ελληνικό κοινό θα παρακολουθήσει το μιούζικαλ στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους».

Παντού μαζί

Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα ήταν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ισαάκ: «Ο σύντροφός μου! Γιατί είναι και οικογενειακή υπόθεση όλο αυτό. Πήγαμε όλοι μαζί στο Λονδίνο για τις πρόβες. Θέλει έναν συνολικό προγραμματισμό: Μείναμε έναν μήνα με την κόρη μας. Η περιοδεία περιλαμβάνει 18 χώρες, πολλά ταξίδια, θα έχω τη μικρή μαζί μου, έχει ένα logistics κομμάτι που είναι δύσκολο», εξηγεί και συμπληρώνει: «Τώρα που το σκέφτομαι είμαι η μόνη από όλο τον θίασο που έχει οικογένεια και παιδί. Αυτή η συνθήκη είναι απαγορευτική από μόνη της οπότε χρειάζεται υποστήριξη από το περιβάλλον, να θέλουν οι άνθρωποί σου να το κάνεις. Επειδή τα ταξίδια είναι πολλά, βοηθά το γεγονός ότι η μικρή είναι τριών χρονών, οπότε μπορεί ακόμα να είναι μαζί μας. Και επειδή ακριβώς μπορεί, είναι συνέχεια μαζί μου. Δεν θα μπορούσα να την αφήσω για οκτώ μήνες ούτε καν για τις πρόβες».

Τα μάτια της φωτίζονται όταν μιλά για τη Σεμέλη-Ρωξάνη. «Οι περισσότεροι λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της αλλά δεν θέλω να το παραδεχθώ», λέει γελώντας. «Η ημέρα μου είναι αφοσιωμένη στην κόρη μου. Κάθε ώρα που έχω ελεύθερη είναι δική της. Πάμε βόλτα στο ποτάμι, στα πάρκα, έχουμε γυρίσει όλες τις παιδικές χαρές». Η μητρότητα έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή της χαρισματικής ηθοποιού. «Υπάρχει ένα κομμάτι συναισθηματικό που σε αλλάζει ως άνθρωπο και ένα κομμάτι πρακτικό που αλλάζει όλη σου τη ζωή, γιατί μπαίνουν άλλες προτεραιότητες, όλα κινούνται γύρω από το παιδί. Προσπαθείς κάπως να χωρέσεις και τις δικές σου επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρά σου έχοντας όμως πάντα στο μυαλό σου ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν με βάση το μικρούλι. Συναισθηματικά υπήρχε μια ζωή πριν από το παιδί και μια ζωή μετά το παιδί. Αυτό που παρατήρησα πολύ έντονα στη δική μου περίπτωση είναι ότι εκτός από τα συναισθήματα που νιώθεις για το παιδί σου, που δεν τα νιώθεις για κανέναν άλλο άνθρωπο, προκύπτει και ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης και μια μεγάλη ευαισθησία σε σχέση με τα πάντα. Δεν νομίζω ότι βλέπεις κανένα παιδί πια με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή, αποκτώντας τη Σεμέλη, άρχισα να βλέπω τελείως διαφορετικά όποιο παιδάκι υπήρχε γύρω μου, με πολύ μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και αγάπη». Με τον σύντροφό της έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πορεύονται με σύμπνοια. Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού; «Είμαστε ευτυχισμένοι με τη Σεμέλη, χαιρόμαστε πολύ που είναι στη ζωή μας αλλά αυτό το διάστημα έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου».

Η σχέση της με τον Γιώργο επαναπροσδιορίστηκε μετά το παιδί. «Έχει αλλάξει η σχέση μας. Νομίζω ότι ο άνθρωπος με τον οποίο θα επιλέξεις να κάνεις παιδί είναι μια πάρα πολύ σοβαρή απόφαση. Και αυτό γιατί είναι μια δέσμευση παντοτινή που οφείλει να υπάρχει με βασικά στοιχεία την αγάπη και την προστασία του παιδιού. Αυτά υπήρχαν έτσι και αλλιώς στη σχέση μας αλλά, όταν έρχεται ένας τρίτος άνθρωπος κάπως μεγαλώνουν ως συναισθήματα. Εννοείται πως το πρώτο διάστημα δεν έχεις χρόνο και απλώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να καλύψεις τις ανάγκες του παιδιού και μετά από ένα σημείο προσπαθείς να δεις πού είσαι εσύ, ποια είναι η σχέση σου με τον εαυτό σου. Έχω δει στο περιβάλλον μου πως αν ο/η σύντροφος δεν είναι ο κατάλληλος μπορεί να ταλαιπωρηθεί μια γυναίκα ή ένας άνδρας πάρα πολύ».

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved