Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Η Μάρω Κοντού είναι η αγαπημένη μου παρτενέρ στον κινηματογράφο»

O Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει ξανά στον ρόλο της ζωής του. Ο δημοφιλής ηθοποιός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκρην» στο θέατρο «Αργώ».

Σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγεί γιατί αυτός ο ρόλος ήταν δώρο Θεού για εκείνον, αλλά και για το αν φοβάται τη μοναξιά. Τέλος, αποκαλύπτει ποια είναι η αγαπημένη του παρτενέρ.

Δεύτερος χρόνος επιτυχία για την παράσταση «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκρην» στο θέατρο «Αργώ». Μιλήστε μας για το έργο.

Είναι ένα εκπληκτικό έργο, ένα σύγχρονο έργο. Είναι μια αναφορά ψυχικών συναισθημάτων δύο ανθρώπων εντελώς αντίθετων, και σε ηλικία και σε άποψη.

Αυτός ο ρόλος τι σημαίνει για εσάς;

Για μένα ήταν ένα θείο δώρο. Είναι από αυτά που λες «θα μου τύχουν στη ζωή μου να το παίξω;».Μέσα σε αυτόν τον ρόλο βρήκα όσα είχα μελετήσει στην επιστήμη του θεάτρου. Εκανε πολύ μεγάλη επιτυχία πέρσι και, φαντάζομαι, θα κάνει και φέτος, γιατί έφτασε ο κόσμος να σηκώνεται όρθιος στο τέλος κάθε βράδυ και να χειροκροτεί.

Ο ρόλος αυτός ήταν ένα θείο δώρο για μένα, γιατί είμαι 65 χρόνια στο θέατρο και ήταν λίγες οι παραστάσεις στις οποίες έπαιξα με ανάταση ψυχής, όπως ήταν και ο «Αμπιγιέρ».

Όμως, αυτό ίσως είναι το καλύτερο έργο που έχω παίξει.

Ο κύριος Γκρην, που υποδύεστε, μένει μόνος του. Σας φοβίζει η μοναξιά;

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει για να την ξέρω, αλλά πιστεύω ότι καμιά φορά η μοναξιά είναι και δημιουργική. Θυμάμαι, όταν έμενα μόνος μου, ήμουν πολύ δημιουργικός, έγραφα, διάβαζα, μάθαινα, άκουγα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Γκρην ζει μια αναγκαστική μοναξιά.

Ποια ήταν η αγαπημένη σας παρτενέρ στον κινηματογράφο;

Η Μάρω Κοντού. Η Μάρω η αγαπημένη μου, που την αγαπώ και είμαστε ακόμη φίλοι και μιλάμε και συζητάμε και συνεργαζόμαστε ακόμη. Παίξαμε και στην ταινία του Παπακαλιάτη.

Πηγή: Secret

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved