Η Μάλφα για τον ρόλο της στο «Έχω παιδιά»: «Θα είναι επιτυχία να φανεί η γλυκύτητα που έχει η σειρά»
Showbiz

Η Μάλφα για τον ρόλο της στο «Έχω παιδιά»: «Θα είναι επιτυχία να φανεί η γλυκύτητα που έχει η σειρά»

Η Μπέσσυ Μάλφα επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη νέα κωμική σειρά του Mega «Έχω παιδιά», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21.00.

Η ηθοποιός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον ρόλο της στη σειρά αλλά και τι τη δυσκόλεψε σ' αυτόν...

malfa.jpg

Επιστροφή στην τηλεόραση με την κωμωδία «Έχω παιδιά» στο Mega. Πώς αισθάνεστε;

Είμαι χαρούμενη, γιατί επιστρέφω με ένα σενάριο που μου αρέσει πάρα πολύ, από όταν το διάβασα. Έχει πάρα πολύ ωραία δομή, είναι πολύ γλυκό. Έχει πάρα πολύ ωραία γλώσσα, πολύ ωραία ελληνικά, στα οποία εγώ δίνω σημασία. Και γενικά έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο, νομίζω, το αγαπώ.

Υποδύεστε την Αντιγόνη, μια μορφωμένη γυναίκα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και καθηγήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά και της Αθηνάς Οικονομάκου και γιαγιά των παιδιών. Μιλήστε μας για τον ρόλο σας.

Αυτός ο ρόλος έχει την εξής ιδιαιτερότητα, που δεν ξέρω πώς να τον εξηγήσω, μπορεί να υπάρχει στην πραγματικότητα και θα τον γνωρίσω αργότερα. Η Αντιγόνη ως μητέρα είναι πολύ αυστηρή με τη μια της κόρη. Κάτι που σε εμένα δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Έχει αρκετές προσδοκίες από την Ευγενία Σαμαρά. Δεν καταλαβαίνει τον τρόπο που σκέφτεται. Αλλά είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Δηλαδή, ό,τι δεν έκανε στην κόρη της θα το κάνει στα εγγόνια. Αυτό το είδα να συμβαίνει και στη μητέρα μου και στην πεθερά μου. Έχει αυτή τη γλυκύτητα ο ρόλος και αυτό είναι το ενδιαφέρον του, το πώς μπορείς να είσαι αυστηρός με έναν άλλον άνθρωπο και πολύ ανοιχτός με έναν άλλον.

EXW-PAIDIA-(1).jpg

Υπήρξε κάτι που σας δυσκόλεψε στον ρόλο;

Κάθε καινούργιος ρόλος είναι ένα ταξίδι για μένα. Έχει τη δυσκολία που έχουν όλοι οι ρόλοι. Πρέπει να βρεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, να φτιάξεις ένα στάρι πίσω από αυτόν, ποιοι ήταν οι γονείς του, πώς ήταν; πώς μεγάλωσε και άλλα. Μέχρι να φτάσεις στη σημερινή αυτή γυναίκα, η οποία είναι μια δικηγόρος του 2024, αρκετά αυστηρή και απαιτητική, θα έλεγε κανείς. Έχει κάποιες δυσκολίες, με την έννοια του ότι είναι αυστηρή σε κάποια πράγματα.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς;

Έχουμε μια καταπληκτική συνεργασία και, το κυριότερο, είμαι με ηθοποιούς που θαυμάζω, αγαπώ και είναι υπέροχοι. Αυτό είναι σημαντικό για μένα -εκτός από το σενάριο, που είναι το πρώτο-, να έχεις και καταπληκτικούς συνεργάτες. Είμαι πολύ χαρούμενη και το λέω ευθέως και με πολύ απόλυτη γνώση.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ατού της σειράς, αυτό που θα κάνει το κοινό να την παρακολουθήσει;

Είναι μια σειρά που αφορά όλους μας. Αφορά όλες τις ηλικίες. Και αυτό που για μένα θα είναι επιτυχία είναι να φανεί η γλυκύτητα που έχει η σειρά, που αγγίζει τα πράγματα χωρίς να τα κρύβει. Όπως είναι η πραγματικότητα για πολλές οικογένειες. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που θα κάνει τον θεατή να ταυτιστεί με τους ήρωες.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved