Μάλφα: Ο «αθάνατος» Μίμης Πλέσσας, η αδυναμία στις κόρες της, τις Σκιαδαρέσες & τα 30 χρόνια γάμου!

Η Μπέσσυ Μάλφα με τις κόρες της Όλγα και Νίκη και τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση

ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Μάλφα: Ο «αθάνατος» Μίμης Πλέσσας, η αδυναμία στις κόρες της, τις Σκιαδαρέσες & τα 30 χρόνια γάμου!

Η Μπέσσυ Μάλφα επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Έχω παιδιά» και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια όμως ετοιμαζόταν με λαχτάρα για τη μουσική παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίμη Πλέσσα ο οποίος όμως έφυγε στις αρχές του μήνα από τη ζωή.

malfa-exo-paidia.jpg

Η ίδια μιλάει με λατρεία για τον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη αλλά το ίδιο κάνει και για τις δίδυμες κόρες της που ήδη γνωρίζουν επιτυχία καλλιτεχνικά ως Σκιαδαρέσες. Τέλος, αποκαλύπτει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που κρατά περίπου 30 χρόνια...

Κάθε φορά που θέλετε να κλείσετε μια δουλειά, παίρνετε κάποια γνώμη από την οικογένειά σας, από τον σύζυγο και τα παιδιά σας;

Όχι, δεν το κάνω. Αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό είναι το πώς νιώθω εγώ όταν μιλάω με τους ανθρώπους. Δηλαδή, από τον τρόπο που θα μου κάνουν την πρόταση για μια δουλειά μέχρι το σενάριο και το ποιοι είναι. Έχει σημασία πώς σε προσεγγίζει κάποιος και για μένα το πιο σημαντικό γενικά, αλλά και σε αυτή τη σειρά, είναι η ευγένεια. Η ευγένεια θεωρώ ότι έπρεπε να είναι αυτονόητη και καθημερινή στη χρήση της. Οπότε κάνω αυτό που αγαπώ.

Θεατρικά πού θα σας δούμε;

Θεατρικά θα είμαι στην παράσταση «100» του Μίμη Πλέσσα στο θέατρο «Παλλάς».

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή. Πείτε μας δύο λόγια γι' αυτό.

Είναι μια τεράστια απώλεια για μένα και για τη μουσική πραγματικότητα. Ήταν δάσκαλός μου, με έναν τρόπο. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πολύ φίλη με τη σύζυγό του, Λουκίλα, η οποία ήταν «σπαθί» δίπλα του και, κυρίως, στυλοβάτης του όλα αυτά τα χρόνια. Του έχω τρελή αδυναμία. Ήμουν ήδη συγκινημένη που θα γινόταν αυτή η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, γιατί έχουμε πει πολλές φορές να συνεργαστούμε. Τώρα έτυχε να συνεργαστούμε σε αυτό που αφορά τον Μίμη Πλέσσα, που αγαπώ και θαυμάζω. Και μιλάω σε ενεστώτα, γιατί είναι «αθάνατος». Θέλω πολύ να γίνει αυτή η παράσταση.

1675702984225-174876962-skiadaresis-malfa-1.jpg

Οι δύο κόρες σας κάνουν και αυτές τα δικά τους καλλιτεχνικά βήματα. Πώς αισθάνεστε γι' αυτό;

Οι κόρες μου έχουν σπουδάσει ηθοποιοί και κατά τη διάρκεια του κορονοϊού ασχολήθηκαν με τη μουσική, κυρίως, που έχουν επίσης σπουδάσει. Αυτό εξελίχθηκε στο συγκρότημα Σκιαδαρέσες, το οποίο και ακολουθώ σχεδόν παντού, όποτε έχω χρόνο. Αγαπώ τη μουσική τους, αγαπώ τον στίχο τους, με εκφράζει απόλυτα.

Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μετράτε 30 χρόνια συνολικά μαζί και έχετε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της μακρόχρονης σχέσης και της επιτυχημένης οικογένειας, μολονότι ασχολείστε με το ίδιο επάγγελμα και είστε δύο άνθρωποι που δουλεύετε πολύ;

Μακάρι να το ήξερα. Νομίζω, ο θαυμασμός του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Να αγαπάς πολύ και να θαυμάζεις τον συνάνθρωπό σου. Αλλά αυτό απαιτεί και μια δουλειά προσωπική. Δηλαδή, πρέπει να προσπαθήσεις να λύσεις και δικά σου προβλήματα, γιατί καμιά φορά κάνουμε προβολή του εαυτού μας. Όμως, όταν θαυμάζουμε τους ανθρώπους με τους οποίους είμαστε μαζί, νομίζω ότι είναι πολύ όμορφα.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved