Showbiz

Κατερίνα Βισέρη: Νοσηλεύεται η πρώην παίκτρια του GNTM που ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κατερίνα Βισέρη όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από το Instagram.

Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ανέβασε φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας, «Δύσκολες μέρες αλλά, ίσως τώρα είμαι ασφαλής».

Κατερίνα Βισέρη: Σοκάρει η πρώην παίκτρια του GNTM - «Έφτασα 36 κιλά με ύψος 1.76»

Η ίδια η Κατερίνα Βισέρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία.

«Καμία λιποθυμία, κανένας πόνος και καμία επίσκεψη ή νοσηλεία δεν με τρόμαζαν. Ούτε καν τα συχνά επεισόδια αμνησίας. Συνέχιζα με πείσμα τις δύσκολες σπουδές της Νομικής, έπειτα δούλευα επίσης σε σκληρές συνθήκες εργασίας για πολλές ώρες, αλλά πραγματικά δεν με πτοούσε τίποτα. Είχα χάσει την ικανότητα να αισθάνομαι και να βλέπω την ουσία των πραγμάτων. Το μυαλό, με δόλο Α’ βαθμού, δημιουργεί ένα είδος διαστρέβλωσης, από την υπερβολική του ανάγκη να μοιάσει έστω και λίγο σε ένα λανθασμένο είδωλο που εκείνο έχει πλάσει.

Πέρα από υγεία, έχασα και πολύ κόσμο από κοντά μου, γιατί δεν μπορούσαν πολλοί να ανταπεξέλθουν σε μια ψυχική ασθένεια. Πολλές φορές η σιωπή τους ηχούσε πιο δυνατά από τις φωνές στο δικό μου κεφάλι. Με τα χρόνια το δούλεψα μέσα μου και τους κατάλαβα» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

«Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη» είχε πει σε άλλη συνέντευξή της.

Κατερίνα Βισέρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Τήνο!

Ανατριχιάζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Έκανα τα πάντα για να μην ξυπνάω τόσο άρρωστη ψυχικά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved