Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα»

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στο «Buongiorno» για την συνεργασία σε θέατρο και τηλεόραση, την περιπέτεια υγείας που τους «έδεσε» περισσότερο και τον λόγο που δεν θέλουν να γίνουν γονείς.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση που πρωταγωνιστούν.

«Έχουμε έναν μήνα που είναι γεμάτος με πρεμιέρες, έχουμε την παράστασή μας με τίτλο «Το στρίψιμο της βίδας reloaded» που ξεκινά τέλη Οκτώβρη στο θέατρο Αργώ. Έχουμε και τους «Μαύρους πίνακες» μία σειρά που γράψαμε με πολλή αγάπη, πιστεύουμε θα την αγκαλιάσει ο κόσμος», είπε αρχικά η Σοφία Καζαντζιάν.

image.jpg

Ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε: «Υπήρξαν πολλές προτάσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά ήμουν αρνητικός, ήθελα να γυρίσω μόνο με κάτι που να έχουμε γράψει εμείς. Κάθε εμπόδιο στον δρόμο μου, γίνεται ο δρόμος μου. αυτό που έγινε (σ.σ. για την περιπέτειά της υγείας του), ουσιαστικά πέθανα και γύρισα. Λειτούργησε θετικά, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου δίπλα μου. όλα τα άλλα δεν μετρούσαν. Με έκανε πολύ δυνατό αυτή η εμπειρία. είχα πάθει 4 εγκεφαλικά και τώρα η μαγνητική που έκανα βγήκε πεντακάθαρη».

Fullscreen-capture-15102024-130726.jpg

Γι΄αυτό το γεγονός η Σοφία Καζαντζιάν προσέθεσε: «Από τον φόβο μου να χάσω τον Μάριο, πήγα να πεθάνω εγώ. Όταν ο Μάριος έχει χάσει τους παλμούς του και είχε πέσει στο παρμπρίζ, συνειδητοποίησα ότι είχα 5 δευτερόλεπτα και έπρεπε να τον κρατήσω στην ζωή. Μόνος του κρατήθηκε στην ζωή.

«Δεν νομίζω ότι η σχέση μας και η επαφή μας στο θέατρο μας φθείρει. Η σχέση μας είναι ολοκληρωμένη και έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε παιδί. Ευχαριστιόμαστε το τώρα», είπε η ηθοποιός.

«Μάγκας η Ζαμάνη που έβγαλε την μπλούζα της, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως ο ίδιος νομίζει», τόνισε κλείνοντας ο Μάριος Ιορδάνου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved