Showbiz

Βρεττός – Κελεκίδου: «Με απειλούσαν με όπλο στη σκηνή» – «Με πέρασαν για την Κιμ Καρντάσιαν»

Ο Ηλίας Βρεττός και η Κέλλυ Κελεκίδου, με αφορμή τις κοινές τους εμφανίσεις, περιγράφουν στο Πάμε Δανάη ευτράπελα και άβολες στιγμές στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε: «Μία γυναίκα είχε κολλήσει πάνω μου για να μου ζητήσει αυτόγραφο. Ζήτησα βοήθεια από την κοπέλα που ήταν μαζί της, η οποία ήταν γυναίκα του αδερφού της. Όταν έφυγε αυτή η κυρία φώναζε στο διάδρομο ‘απόψε θα κοιμηθούμε μαζί’… Πριν χρονιά τραγουδούσα στα Γιάννενα και ανέβηκε κάποιος στη σκηνή να μου ζητήσει ένα τραγούδι που δεν ήξερα. Εξηγούσα στον κύριο ότι δεν γνωρίζω το τραγούδι και με απειλούσε με όπλο στο στομάχι μου. Ο κόσμος όταν πίνει παρεκτρέπεται. Έχω φάει αναπτήρα στο κεφάλι και πιάτα».

Η Κέλλυ Κελεκίδου τόνισε: «Παλιά μού είχαν πετάξει πιρούνι στο κεφάλι, γιατί είχε φύγει μαζί με τα λουλούδια».

Ο Ηλίας αποκάλυψε: «Κάποια ψεύτικα προφίλ στα social έστελναν μήνυμα σε κοπέλες και ζητούσαν χρήματα από κόσμο. Κινήθηκα νομικά όταν τα ψεύτικα προφίλ έστελναν άσεμνες φωτογραφίες».

Και η Κέλλυ ανέφερε: «Έχω δει εκδηλώσεις θαυμασμού πιο ρομαντικές. Έχουν αφήσει στο αυτοκίνητο μου μπαλόνια… Μία φορά πηγαίναμε Μελβούρνη και κάποιος μου μίλησε, γιατί με μπέρδεψε με την Κιμ Καρντάσιαν».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved