Ξεσπάθωσε ο Παπαδόπουλος: «Ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα... Με κάνει έξαλλο η υποκρισία»
Showbiz

Ξεσπάθωσε ο Παπαδόπουλος: «Ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα... Με κάνει έξαλλο η υποκρισία»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν καλεσμένοι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου με αφορμή τον δεύτερο χρόνο επιτυχίας της παράστασης Sexy laundry στην οποία πρωταγωνιστούν. 

Όταν οι δύο ηθοποιοί ρωτήθηκαν για τη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα» της εποχής μας, η Ρένια Λουιζίδου είπε αρχικά: «Υπάρχει θέμα με το political correct, ήταν αναμενόμενο, με την έννοια πως όταν κάτι πάει να αλλάξει προς μια κατεύθυνση, θα υπάρξει μια πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο…

Η Ρένια Λουιζίδου στο gossip-tv: «Λείπει ο Βλάσσης από όλους μας... Λείπει η χαρά του»

louizidou-papadopoulos.jpg

Ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι είχα πάντα στα πλαίσια της ευγένειας και της διακριτικότητας απέναντι στους ανθρώπους είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας από μόνη μου. Δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλλει».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όμως, όταν πήρε τον λόγο ήταν πιο έντονος: «Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Η υποκρισία αυτή τη στιγμή χτυπάει κόκκινο. Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη “δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει “σου”; Είμαι δικιά σου;”. Και λέω τώρα, ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα. Έχουν ξεφύγει. Ακούς πολλές βλακείες, δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Κι εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω, μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ και θα το κάνω επί τούτου. Με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία, δεν το μπορώ καθόλου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved