Λέχου: «Στα 35 έπαθα κρίση πανικού... Τώρα είμαι 57 χρονών και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου»
Showbiz

Λέχου: «Στα 35 έπαθα κρίση πανικού... Τώρα είμαι 57 χρονών και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και ήταν άκρως αποκαλυπτική... 

Αναφερόμενη στην κρίση ηλικίας που νιώθουν κάποιοι μετά τα 50, η ηθοποιός σχολίασε:

Οργισμένη η Λέχου: «Δεν έχω καμία σχέση» – Η αλήθεια για το δημοσίευμα περί δήθεν καβγά με τη Νέγκα

lexou-1.jpg

«Οι περισσότεροι την ηλικία των 50 την ζουν λίγο τραυματικά, δεν ξέρω τον λόγο αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό μας το έχουν φορέσει. Και μαθηματικά να το πάρεις ουσιαστικά είσαι στο τρίτο κομμάτι του κύκλου της ζωής. Πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με το ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά τα 50 είναι όλα ποιοτικά, γιατί δεν έχει χρόνο για χάσιμο».

Η Κατερίνα Λέχου συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Εγώ όταν φτάσω στα 65 δεν θέλω να τρέχω σαν τρελή να κυνηγάω την ουρά μου. Ακόμα και δυνάμεις να είχα, θα ήθελα να είμαι πιο χαλαρή. Τα πράγματα είναι σοφά φτιαγμένα από τη φύση».

Και κατέληξε: «Με ταλάνιζε πολύ η γνώμη των άλλων, είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αντιλήφθηκα ότι δίνω πολλή σημασία στις γνώμες των άλλων όταν κατέρρευσα και έπαθα κρίση πανικού. Στα 35 έπαθα κρίση πανικού, ήμουν τυχερή που το έπαθα γιατί έτσι ξεκίνησα ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Τώρα είμαι 57 χρονών, αλλά μη νομίζεις ότι το έχω τακτοποιήσει, απλά αμβλύνεται. Αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνουμε».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved