Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση της Αντωνά μετά την απώλεια της μητέρας της: «Σε τέτοιο κόσμο μας αξίζει να ζούμε»

Παρά το βαρύ πένθος της, μιας και πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών η μητέρα της, η Μαρία Αντωνά έκανε την πρώτη και μοναδική ανάρτησή της στα social media προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι τής συμπαραστάθηκαν. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, είχε αντιληφθεί πως ερχόταν το τέλος για την πολυγαπημένη της μητέρα αφού είχε μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία της και έγραφε: «Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την Αντωνά, είναι μία απώλεια πολύ δυσβάσταχτη, ήταν μόλις 56 ετών»

Δυστυχώς, παρά τις προσευχές, έφυγε τελικά από τη ζωή, βυθίζοντας τη Μαρία Αντωνά και όλους τους οικείους της στο απόλυτο πένθος.

Σήμερα το απόγευμα (15/10), η Μαρία Αντωνά θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους που της συμπαραστέκονται στο πένθος της και της έστειλαν γλυκές ευχές για να τη συλλυπηθούν.

H μητέρα της Μαρίας Αντωνά που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 56 της χρόνια.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα τόσο όμορφά σας λόγια. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα διαθέσουν έστω και ένα λεπτό από τον χρόνο τους να σου ευχηθούν κάτι όμορφο και ζεστό ακόμη κι όταν δεν σε γνωρίζουν. Σε έναν τέτοιο κόσμο μας αξίζει όλους να ζούμε».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved