Κατερίνα Βισσέρη για την περιπέτεια υγείας της: «Αφαίρεσα κάτι που ήταν επείγον να αφαιρεθεί»
Showbiz

Κατερίνα Βισσέρη για την περιπέτεια υγείας της: «Αφαίρεσα κάτι που ήταν επείγον να αφαιρεθεί»

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Κατερίνα Βισσέρη, που είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τη μάχη που είχε δώσει με τη νευρική ανορεξία ανησύχησε προ ημερών τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο

Η νεαρή κοπέλα απεικονιζόταν στη φωτό με ορούς και φυσικά η εικόνα και μόνο ήταν ικανή για να κάνει τους followers της να ανησυχούν.

visseri-katerina-2.jpg

Τρεις μέρες μετά, η Κατερίνα Βισσέρη βρίσκεται επιτέλους σπίτι της μετά τη μικρή περιπέτεια υγείας που είχε. Η ίδια, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση, καθησυχάζοντας όλους όσοι περίμεναν να μάθουν νέα της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γενικά νομίζω υποτιμάμε πολύ το τι είναι ικανό να κάνει ένα σώμα και πώς μπορεί να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες. Πόσο μάλλον ένα σώμα που έχει περάσει τόσα ξανά και ξανά και παρόλα αυτά δεν σου γυρνάει την πλάτη, ενώ έχει κάθε λόγο.

Ευχαριστώ για όλα τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, δεν ένιωθα ποτέ δυνατή, ακόμα και όταν το διάβαζα, αλλά πλέον νιώθω ότι έχω ένα δυνατό σώμα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και πολλά χρόνια και παρόλα αυτά θέλει να γίνει καλά. Δεν λέω πια “γιατί σε μένα”, αλλά “ευτυχώς έγινε τώρα και όχι όταν θα ήταν αργά”.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ΣΚ, πλέον είμαι σπίτι, έκανα 3 μέρες να δω κινητό, ενώ από χτες άρχισα να επικοινωνώ και λίγο περισσότερο. Αφαίρεσα κάτι που ήταν επείγον να αφαιρεθεί, κάθε σώμα είναι αλλιώς επιβαρυμένο για αυτό να δίνετε χρόνο και να μην συγκρίνετε. Δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα, πονάω, αλλά μέρα με την μέρα θα γίνεται καλύτερα. Τελικά τι είναι σημαντικότερο;»

1100_60af5289-beb1-454e-b249-5c7b6d47f2c5.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved