Showbiz

Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης ήταν κύριος.. Ο Νιάρχος έστελνε κάθε βράδυ ένα κουτί από σπίρτα γεμάτο λίρες»

Τις δόξες που έζησε στο παρελθόν, τότε που μεσουρανούσε στην κοσμική Αθήνα, περιέγραψε σε συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η κορυφαία αρτίστα, θυμήθηκε τις εποχές που ισχυροί άντρες του επιχειρηματικού κόσμου παγκοσμίως, διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εκείνη εμφανιζόταν.

Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον Πλέσσα: «Θα τραγουδήσω σήμερα τόσο δυνατά που θα με ακούσει»

«Ξεχώριζα πολύ τον Αριστοτέλη Ωνάση, γιατί ήταν κύριος. Μου έστελνε πάντα λουλούδια και, όταν χορεύαμε, μου μιλούσε για την Κάλλας. Όποτε ερχόταν ο Ωνάσης στο μαγαζί, γινόταν χαμός. Ερχόταν πάντα με κόσμο, ήταν γλεντζές. Ενώ ο Νιάρχος καθόταν πάντα μόνος του σε ένα τραπέζι και κάθε βράδυ μού έστελνε με τον Αλέκο, τον μετρ της Cumparsita, ένα κουτί από σπίρτα γεμάτο λίρες» περιέγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι αυτοί πλαισίωναν τη δουλειά μου κι αυτό μου έκανε καλό. Στη ζωή μου δεν κυνήγησα κανέναν – μπορεί επειδή έβγαζα πολλά χρήματα μόνη μου και πατούσα γερά στα πόδια μου. Για να ερωτευτώ κάποιον, έπρεπε να βγαίνουμε μήνες ώστε να τον γνωρίσω».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Θυμάμαι, όταν έβγαινα με τον Ανδρέα (σ.σ. τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη με τον οποίο είχε παντρευτεί η ηθοποιός), εκείνος κοίταζε τη θάλασσα. Έπειτα από κάποιες φορές, αυτό με ενόχλησε, γιατί εγώ ντυνόμουν και φτιαχνόμουν κι εκείνος δεν με πρόσεχε. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μου είπε ότι έχω ωραία χέρια. Μου έκανε εντύπωση, καθώς δεν μου το είχαν ξαναπεί. Έτσι, μετά από καιρό, γίναμε ζευγάρι, γιατί μου έδωσε να καταλάβω πόσο πολύ με σεβόταν».

Πηγή: Grace

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved