Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες στο Μεξικό -Η «σύνδεση» με τον Γρηγόρη
Showbiz

Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες στο Μεξικό -Η «σύνδεση» με τον Γρηγόρη

Η Ντένια Αγαλιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, και μίλησε για τη ζωή της στο Μεξικό όπου όχι μόνο είναι αναγνωρίσιμη αλλά πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες εκεί.

Τη γνωρίσαμε στο GNTM όπου συμμετείχε όμως το όνειρό της ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός. Όπως είπε, αφοσιώθηκε στο όνειρό της και τελικά τα κατάφερε.

Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM στο Μεξικό - Η καριέρα στο εξωτερικό και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

THE-2NIGHT-SHOW_NTENIA-AGALIANOY-(4).jpg

Η Ντένια Αγαλιανού αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της: «Πήγα στο Μεξικό το 2013, την περίοδο της κρίσης, αυτό με ώθησε να φύγω. Προσπάθησα να κάνω πράγματα εδώ αλλά δεν τα κατάφερα... Πέταξα για Μεξικό που δεν ήξερα ακόμα πού ήταν στον χάρτη... Είχα πολλές φοβίες, δεν είχα ταξιδέψει ποτέ τόσο μακριά. Όταν έφτασα στο Μεξικό φοβόμουν υπερβολικά, δεν είχα κινητό και δεν μιλούσα καν τη γλώσσα».

Τελικά τα κατάφερε, όχι όμως χωρίς φόβο και χωρίς θυσίες. Μάλιστα, παρ' όλο που είναι ξανθιά στο φυσικό της χρώμα, υποχρεούται για τον ρόλο της κακιάς που υποδύεται αυτόν τον καιρό, να είναι μελαχρινή: «Το φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου είναι το ξανθό, τα έχω βάψει καστανά για τις ανάγκες της σειράς που πρωταγωνιστώ».

THE-2NIGHT-SHOW_NTENIA-AGALIANOY-(2).jpg

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η σύνδεσή του με την Ντένια είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος αγαπάει πολύ το Μεξικό, μιας και η γυναίκα του αδελφού του, Σάκη Αρναούτογλου, είναι και εκείνη βέρα Μεξικάνα και έχει αγαπήσει την κουλτούρα και τη χώρα μέσα από τα μάτια τους.

Η Ντένια Αγαλιανού συνέχισε εξιστορώντας τα όσα έζησε στο Μεξικό. Όπως παραδέχτηκε: «Στις αρχές ένιωθα μοναξιά στο Μεξικό και έκλαιγα αλλά τελικά έμεινα... Έπρεπε να μάθω ισπανικά μέσα σε 3 μήνες. Έβλεπα μεξικανικές σειρές με τη Σοράγια και την Ταλία με υπότιτλους στα ισπανικά και τα έμαθα μόνη μου... Πλέον μου δίνουν ρόλους Μεξικάνας. Ανέβασα μία φωτογραφία από την Ελλάδα και όλοι έγραφαν από κάτω ''δεν ήξερα ότι είναι Ελληνίδα''».

THE-2NIGHT-SHOW_NTENIA-AGALIANOY-(1).jpg

Η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης: «Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν πως δεν θα τα καταφέρω και πως μόνο το 1% των ξένων καταφέρνει να μπει στη μεξικάνικη τηλεόραση».

Η Ντένια Αγαλιανού αποκάλυψε και πώς τελικά κατάφερε να παραμείνει στο Μεξικό και να κατακτήσει το όνειρό της, παρ' όλο που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο: «Όταν πέρασα από κάστινγκ της Δραματικής Σχολής στο Μεξικό γελούσαν με τα ισπανικά μου αλλά μου έδωσαν την ευκαιρία γιατί τους άρεσα... Στην πρώτη παράσταση της Δραματικής Σχολής μου έδωσαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έπαιξα μία Ιταλίδα σε ένα έργο του Τένεσι Γουίλιαμς... Στο Μεξικό πάντα προσπαθούν να σε βοηθήσουν, είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να μείνω». Και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο με τα οικονομικά αφού ο διευθυντής της δραματικής σχολής, όπως είπε η Ντένια, τής έδωσε υποτροφία!

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ντένια Αγαλιανού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved