Showbiz

Αλεξάνδρα Νίκα: H εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στον όγδοο μήνα στη συναυλία του Αργυρού

Η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρευρέθηκε στη συναυλία του αγαπημένου της, Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Αλεξάνδρα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει τα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, όπως αποκάλυψε και ο πατέρας του τραγουδιστή στην κάμερα του Happy Day και θα πάρει το όνομα Βασίλης.

Το ζευγάρι ήδη ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο σε μπλε τόνους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Στην εν λόγω συναυλία παρευρέθηκε και ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, ο οποίος τόνισε: «Βέβαια είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς. Η συμβουλή που του δίνω είναι να είναι καλός μπαμπάς.»!

Και πρόσθεσε στην κάμερα του Happy Day:»Είμαι σίγουρος πως θα είναι, γιατί αγαπάει την οικογένεια. Για το όνομα ό,τι θέλουν να το βγάλουν, αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα δεν είναι αγχωμένη, αγωνιά για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή»!

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά τη συναυλία μίλησε στην κάμερα του Alpha και αν και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με την Αλεξάνδρα και την εγκυμοσύνη της, το χαμόγελό του σε όλους τις ερωτήσεις μαρτυρούσε το πόσο ευτυχισμένος είναι για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day αλλά και τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας με φουσκωμένη κοιλίτσα στη συναυλία του Κωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Νίκα: Καρέ καρέ η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Η στιγμή που ο Αργυρός ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved