Φασουλής - H τελευταία συνάντηση με την Παναγιωτοπούλου: «Σήμερα την είδα στον ύπνο μου...»
Showbiz

Φασουλής - H τελευταία συνάντηση με την Παναγιωτοπούλου: «Σήμερα την είδα στον ύπνο μου...»

Στο Στούντιο 4 της Τετάρτης 16/10 φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής και ήταν όπως πάντα, αποκαλυπτικότατος. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε και για την απώλεια της στενής του φίλης και συναδέλφου, Άννας Παναγιωτοπούλου.

Συγκεκριμένα Σταμάτης Φασουλής μίλησε για την τελευταία φορά που συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό: «Ο θάνατος των φίλων μας είναι ένα θέμα που δεν εξαντλείται σε μία απάντηση αλλά η πληγή εκεί είναι χαίνουσα. Σήμερα είδα την Άννα στον ύπνο μου ότι πηγαίναμε στην Επίδαυρο και της λέω «φεύγω εγώ κι έλα», και δεν ερχόταν. Θα ερχόταν με το αυτοκίνητο, και αναρωτιόμουν εγώ πώς θα πάω αφού δεν ερχόταν με το αυτοκίνητο. Δεν είχα και τηλέφωνο και βρέθηκε ένα απ’ τα παλιά. Δεν την έβρισκα και τελικά δεν ήρθε. Στην Επίδαυρο, λέει, παιζόταν μία βλακεία και καλύτερα που τελικά δεν ήρθε».

Φασουλής: «Είμαι ευτυχής γιατί είναι καλοκαίρι, είναι το «Άλσος» και της πάει πολύ της επιθεώρησης»

«Ξύπνησα με τη σκέψη του γιατί δεν ήρθε κτλ. Μετά συνειδητοποίησα πού είναι» πρόσθεσε και τόνισε ότι την έχει ξαναδεί πολλές φορές στον ύπνο του. «Δεν την έβλεπα την Άννα Παναγιωτοπούλου όσο ζούσε, και δεν βλεπόμασταν και συχνά. Τη συνάντησα τελευταία φορά, μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή και δεν χάρηκα που την είδα».

Δείτε το βίντεο:

Φασουλής: Αυτό συμβαίνει στην επιθεώρηση, πρέπει να βρεις το σημείο που θα δεις τη ζωή

Σταμάτης Φασουλής: «Ερχόντουσαν τρεις από τη λογοκρισία... Έκοψαν όλα τα νούμερα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved