Showbiz

Λίαμ Πέιν: Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν από το θάνατό του

Παγκόσμιο σοκ από το τραγικό τέλος του Λίαμ Πέιν. 

Ο Λίαμ Πέιν, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction βρέθηκε νεκρός έξω από ένα ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του τρίτου ορόφου.

Οι αξιωματικοί λένε ότι αρχικά απάντησαν σε αναφορές “για έναν επιθετικό άνδρα που μπορεί να ήταν υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ”.

ΣΟΚ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Αμέσως μετά την άφιξή τους, τους είπαν ότι ένας δυνατός ήχος ακούστηκε στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, όπου αργότερα ανακάλυψαν το σώμα του Πέιν

Ο επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης της πόλης είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Πέιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά είχε υποστεί “πολύ σοβαρά” τραύματα ως αποτέλεσμα της πτώσης και ότι “δεν υπήρχε πιθανότητα ανάνηψης”.

Μετά τη δυσάρεστη είδηση θαυμαστές του μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο κλαίγοντας και αγκαλιασμένοι, άναψαν κεριά και σιγοτραγουδούσαν τραγούδια των One Direction. Κράτησαν ένα λεπτό σιγή, πριν χειροκροτήσουν.

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, έκανε ανάρτηση στο Snapchat λίγες ώρες πριν από το θάνατό του στο Μπουένος Άιρες.

Στο Snapchat, μίλησε στους ακολούθους του για τα σχέδιά του για μια από τις ημέρες των διακοπών του, λέγοντας ότι ήταν μια «υπέροχη μέρα στην Αργεντινή» και ότι σχεδίαζε να παίξει πόλο.

Τα βίντεο φαίνεται να δημοσιεύονται μέρες μετά τη λήψη τους, καθώς παρουσιάζουν τη φίλη του Λίαμ, Kate Cassidy, η οποία ανέβασε βίντεο με την επιστροφή της στη Φλόριντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν τον θάνατό του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved