Showbiz

Δαδακαρίδης για τη συγκλονιστική μεταμόρφωσή του: Μένω δύο ώρες ακίνητος, πρακτικά έχει μία δυσκολία

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μίλησε για τη συγκλονιστική μεταμόρφωσή του στην παράσταση «Η Φάλαινα»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου η θεατρική παράσταση «Φάλαινα», με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και για αυτή του τη συγκλονιστική μεταμόρφωση μίλησε στο Breakfast@Star.

Αρχικά είπε: «δόξα τω Θεώ γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε για το υπέροχό μας έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βοηθούν ο ένας τον άλλο. Εύχομαι η κοινωνία μας να μπορούσε να αλλάξει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο περισσότερο».

Και τόνισε: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία. Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι σημαντικό. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι το σημαντικό, αυτό είναι μη υποφερτό μέσα μου συναισθηματικά. Με κέρδισε σε αυτόν τον ρόλο ότι μιλάει για τους ανθρώπους, που θεωρούμε ότι αύριο θα είμαστε εδώ».

Υπόθεση της παράστασης

Ο Τσάρλι, ένας αυτοκαταστροφικός, παχύσαρκος μέχρι νοσηρότητας, καθηγητής αγγλικών, που έχει χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μαζί και κάθε επιθυμία να συνεχίζει να βρίσκεται εν ζωή, «βουλιάζει» μέσα στον χρόνο περιμένοντας την λύτρωση από την ίδια τη ζωή. Παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με το ίδιο το παρελθόν του.

Η Φάλαινα σε ωθεί να βρεις την ανθρωπιά σου σε χαρακτήρες που δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, που έχουν πλούσιο και περίπλοκο εσωτερικό κόσμο. Όλοι τους έχουν κάνει λάθη, αλλά μοιράζονται την επιθυμία να αγαπήσουν ακόμα και όταν οι άλλοι μοιάζουν ότι δεν μπορούν.

Είναι μια ιστορία που θέτει το ουσιαστικό ερώτημα: μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον; Αυτό είναι σημαντικό σήμερα, ειδικά όταν οι άνθρωποι φαίνεται να στρέφονται μακριά από τον διπλανό τους.

…η συνέχεια επί σκηνής στο ΝΕΟ Ακάδημο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved