Showbiz

Λίαμ Πέιν: Η αιτία θανάτου & η τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή πριν πέσει από το μπαλκόνι

Σε σοκ βρίσκεται, η παγκόσμια μουσική σκηνή μετά την είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν από τους One Direction, ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης πρώην μέλος του συγκροτήματος «One Direction» φαίνεται πως έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου ξενοδοχείου στην Αργεντινή, όπου είχε πάει για να δει συναυλία φίλου του.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Κόστα Ρίκα, ενώ σύμφωνα με τη La Nación, πριν το τραγικό περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία κάνοντας λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Λίαμ Πέιν: Σοκαρισμένοι & με δάκρυα στα μάτια οι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο, όπου σκοτώθηκε

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο θάνατος του Λιάμ Πέιν ήταν ακαριαίος και οφείλεται σε πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός κατάγματος στο κρανίο.

Η τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή μεταδόθηκε στο τοπικό δίκτυο America TV φαίνεται να δείχνει τον 31χρονο να φοράει ένα λευκό αμάνικο τοπ με ορατά τα τατουάζ του. Ένας παρουσιαστής είπε ότι ήταν η τελευταία φορά που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction εθεάθη ζωντανός πριν ανέβει με τον ανελκυστήρα στο δωμάτιό του.

Ποιος ήταν ο Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ ήταν μέλος του συγκροτήματος One Direction που δημιουργήθηκε το 2010 από μια ομάδα καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο X-factor.

Τo συγκρότημα διαλύθηκε το 2015 και τα περισσότερα μέλη όπως και ο Λίαμ αποφάσισαν να ακολουθήσουν μόνη τους την τύχης τους στον χώρο της μουσικής.

Ο τραγουδιστής είχε αποκτήσει ένα γιο το 2017.

Διαβάστε επίσης:

Λίαμ Πέιν: Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν από το θάνατό του

ΣΟΚ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved