Instagram / cindycrawford & naomi

Showbiz

Supermodels των '90s: Τι κάνουν σήμερα οι σταρ της χρυσής εποχής του μόντελινγκ;

Τη δεκαετία του '90, ο όρος "supermodel" ήταν συνώνυμος με δόξα, επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που ξεπερνούσε τα όρια της μόδας.

Τα supermodels δεν ήταν απλά μοντέλα, αλλά παγκόσμια είδωλα, με καριέρες που καθόρισαν την εποχή. Σήμερα, τρεις δεκαετίες αργότερα, πολλά από αυτά τα ονόματα συνεχίζουν να είναι ενεργά και να εντυπωσιάζουν. Ας δούμε πού βρίσκονται σήμερα!

Ναόμι Κάμπελ: Η «γαζέλα της πασαρέλας» σε τρυφερό τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο στη Μύκονο

Naomi Campbell: Η ακαταμάχητη δύναμη της μόδας

Η Naomi Campbell έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue το 1986 και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Η Naomi άνοιξε τον δρόμο για πολλά μαύρα μοντέλα, καθώς ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε σε εξώφυλλα περιοδικών όπως η γαλλική Vogue και το Time.

Σήμερα, στα 54 της, η Campbell παραμένει μια από τις μεγαλύτερες σταρ της μόδας και συνεχίζει να περπατά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων. Ωστόσο, η ζωή της έχει σημαδευτεί και από πολλά σκάνδαλα, με κατηγορίες για επιθέσεις και νομικά προβλήματα να συνοδεύουν τη φήμη της. Η Naomi, ωστόσο, παραμένει δυναμική και φροντίζει την εμφάνισή της με μια αυστηρή ρουτίνα ομορφιάς που περιλαμβάνει ζεστό νερό με λεμόνι, βιταμίνη C και ροδέλαιο.

Cindy Crawford: Η απόλυτη σταρ των '90s που συνεχίζει να λάμπει

Η Cindy Crawford ήταν ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα των '90s, με την χαρακτηριστική της ελιά να την κάνει αμέσως αναγνωρίσιμη. Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή καριέρα σε εξώφυλλα περιοδικών και πασαρέλες, η Crawford έδειξε ότι η ομορφιά μπορεί να συνοδεύεται και από επιχειρηματικό ταλέντο.

Σήμερα, στα 58 της, η Crawford παραμένει ενεργή στον χώρο της μόδας, ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και τη φροντίδα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Η ίδια είναι λάτρης της γυμναστικής και επιμένει σε ειδικές ασκήσεις που διατηρούν το σώμα και τον λαιμό της σε άψογη κατάσταση. Το ενδιαφέρον της για την καλή φυσική κατάσταση το έχει περάσει και στα παιδιά της, με την κόρη της, Kaia Gerber, να ακολουθεί τα βήματά της στο μόντελινγκ.

Linda Evangelista: Η «χαμαιλέοντας» που επέστρεψε μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Linda Evangelista ήταν γνωστή ως το «χαμαιλέον» του μόντελινγκ, ικανή να αλλάζει συνεχώς στυλ και εμφάνιση. Κατέκτησε περισσότερα από 700 εξώφυλλα στη διάρκεια της καριέρας της και ήταν η αγαπημένη μούσα του φωτογράφου Steven Meisel. Ωστόσο, η Evangelista πέρασε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Στα 59 της σήμερα, η Linda αντιμετώπισε σοβαρές αλλαγές στην εμφάνισή της μετά από μια αποτυχημένη θεραπεία κρυολιπόλυσης. Η θεραπεία παραμόρφωσε το πρόσωπό της, προκαλώντας της μεγάλη στεναχώρια. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν αναστρέψιμο και η Evangelista επέστρεψε ξανά στις πασαρέλες και στις φωτογραφίσεις, δείχνοντας ότι παραμένει μία από τις πιο επιδραστικές μορφές στη μόδα.

Claudia Schiffer: Το αθάνατο supermodel με τα 1.000 εξώφυλλα

Η Claudia Schiffer είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ, με καριέρα που ξεκίνησε τη δεκαετία του '80. Η Γερμανίδα supermodel κατάφερε να κατακτήσει το Ρεκόρ Γκίνες με πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών, γεγονός που την έκανε να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Σήμερα, στα 54 της, η Schiffer παραμένει ενεργή, ενώ πρόσφατα έγινε το πρόσωπο του beauty brand της Hailey Bieber, Rhodes. Φροντίζει ιδιαίτερα την υγεία και την εμφάνισή της, ακολουθώντας μια εποχιακή διατροφή και χρησιμοποιώντας τη μέθοδο double-cleansing για το πρόσωπό της. Η ίδια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φυσική της λάμψη και να αποτελεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές μοντέλων.

Yasmeen Ghauri: Το θρυλικό «περπάτημα» που άφησε εποχή

Η Yasmeen Ghauri ήταν μία από τις πρώτες Νοτιοασιάτισσες που κατέκτησαν τις πασαρέλες, με καταγωγή από το Πακιστάν και τη Γερμανία. Το «περπάτημά» της ήταν τόσο εντυπωσιακό, που η Τύρα Μπανκς το είχε χαρακτηρίσει "walk of life". Η Ghauri συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους όπως οι Valentino, Versace και Hermès.

Παρά την επιτυχία της, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη μόδα μόλις στα 26 της, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σήμερα, στα 53 της, είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ralph Bernstein και έχει δύο παιδιά. Αν και η Ghauri έχει αποχωρήσει από τον χώρο της μόδας, η επιρροή της παραμένει αισθητή, καθώς εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodels.

Διαβάστε επίσης:

Κάμπελ: Ξόδεψε 1.910.000 ευρώ σε πολυτελή πάρτ

«Καυτό» Super Model ποζάρει... topless στα 50 της και προκαλεί!

Η Κάμπελ τιμάται στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved