Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν μπορώ όταν επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα της εγκυμοσύνης, στρεσάρομαι»

Η δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο που έκανε το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν, αλλά και τα επόμενα σχέδια της.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δαχτυλίδι στο χέρι. Μέναμε ήδη μαζί. Ο γάμος ήταν ένα πάρτι, που το κάναμε σε στενό κύκλο. Ένα χρόνο δεν είχα πει τίποτα, ευτυχώς κρατήθηκε, αλλά αποκαλύφθηκε πέντε μέρες πριν την τελετή. Του πήρε ένα χρόνο να μου κάνει την πρόταση γάμου. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, μαζί του αισθάνομαι ασφάλεια», ανέφερε.

Ένα από τα δώρα γάμου που δέχθηκε το ζευγάρι ήταν ένα τροχόσπιτο, το οποίο -όπως ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη- «είναι παρκαρισμένο στην Κρήτη και θα γυρίσουμε το καλοκαίρι την Κρήτη με αυτό, ήταν ένα δώρο από φίλη σέρφερ».

«Την λέω μαμά» - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση στον «αέρα» του Mega για την πεθερά της

Για τα επαγγελματικά είπε ότι το ιδανικό που θα ήθελε να κάνει είναι να γυρίζει τον κόσμο με ένα βαν. Κι αποκάλυψε «στα σχέδιά μας είναι η αποκέντρωση στην Κρήτη, είναι ένας στόχος μας».

Σχετικά με τα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη στην ζωή της επεσήμανε: «Μου είπαν ότι παντρεύτηκα επειδή είμαι έγκυος. Εγώ δεν μπορώ όταν επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα της εγκυμοσύνης, στρεσάρομαι χωρίς να ξέρω γιατί. Το παίρνω πολύ μέσα μου».

Αναφορικά με την συμμετοχή της στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 13:40 δήλωσε: «Περνάμε υπέροχα και την δεύτερη χρονιά. Είμαστε μία πολύ ωραία ομάδα. Είναι ωραίο το κλίμα και αισθάνομαι ασφάλεια».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Βαλαβάνη:«Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητο & δεν έχει να κάνει με τα κιλά»

Αποκαλυπτική η Ευρυδίκη: «Θέλω πολύ να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved