Μαλού: «Θήλαζα, έβαζα το γάλα κατάψυξη και μετά το έστελνα με κούριερ γιατί…»
Showbiz

Μαλού: «Θήλαζα, έβαζα το γάλα κατάψυξη και μετά το έστελνα με κούριερ γιατί…»

Στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη η Μαλού και αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς κατάφερε να συνδυάσει την δουλειά της με την μητρότητα, καθώς πλέον είναι και μανούλα.

«Μέχρι έξι μηνών ήμουν στο μαγαζί, εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τραγούδαγα επάνω στη σκηνή. Με το που γέννησα, έβγαλα και τον πρώτο μου δίσκο. Δηλαδή μετά από έναν μήνα βγήκε ο δίσκος και γύρισα στη δουλειά κατευθείαν, μετά από 40 μέρες ξεκίνησα συναυλίες», είπε αρχικά η Μαλού.

Μαλού: «Όταν έμεινα έγκυος ο πόνος εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν γεννήσω»

malou.jpg

Και συνέχισε: «Θα πω και μια ιστορία τώρα που έχει πλάκα. Θήλαζα εντωμεταξύ, ξεκίνησα τη δουλειά, πήγαινα στις περιοδείες και είχα στο ένα χέρι το βαλιτσάκι και στο άλλο χέρι το θήλαστρο. Κατάψυξη και μετά τα έστελνα με κούριερ, τις μέρες που δεν ήμουν κοντά στο παιδί! Είχα, ναι, τέτοια ιστορία!

Δεν σταμάτησα καθόλου, παρά μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες. Ξέρει σήμερα ότι η δουλειά της μαμάς είναι το τραγούδι, γι’ αυτόν είμαι η μαμά του και τίποτα άλλο. Καμιά φορά, όταν θα τύχει να μου μιλήσει κάποιος που δεν τον ξέρουμε, εκεί θα τον δεις να παραξενεύεται ή θα με πάρει αγκαλιά για να δείξει ότι είμαι η μαμά του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαλού Κυριακοπούλου: «Μου προέκυψε ένα αυτοάνοσο το οποίο δε μπορείς να ελέγξεις με αγωγή…»

Μαλού: Από το Greek Idol στο J2US - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γιος & ο σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκεζ

Μαλού - Rodriguez: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι – Το casual look και οι γούνινες παντόφλες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved