Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου

Δύσκολη νύχτα για την Αγγελική Ηλιάδη.  Η τραγουδίστρια πέρασε το βράδυ της στο νοσοκομείο. 

Η ίδια η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο instagram της και στη φωτογραφία απεικονίζεται να είναι στο κρεβάτι του πόνου.

Η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας : «Δύσκολη νύχτα με τέλος καλό» δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι της συνέβη.

aggeliki.iliadi.jpg

Το εν λόγω στιγμιότυπο προβλήθηκε και στην εκπομπή, Buongiorno και ανέφεραν ότι χθες το απόγευμα έκανε πρόβες η τραγουδίστρια και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Διαβάζω σχόλια όταν θα κάνω μία δημοσίευση. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το να βγάζει ο άλλος όλα τα ψυχολογικά του στα σχόλια, που συμβαίνει πάρα πολλές φορές, χωρίς να έχω ποστάρει κάτι προκλητικό. Ήταν μία φωτογραφία απλώς με το παιδί μου και από κάτω έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος. Μπλοκάρω, διαγράφω, γιατί δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες από τη στιγμή που στο προφίλ μου έχω και φωτογραφίες με τα παιδιά μου. Η μάνα δεν φοράει μαγιό; Βγαίνει με την κελεμπία στην παραλία; Ο κόσμος έχει πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό», είπε στο Πρωινό Σου Σου.

Και σε άλλο σημείο είχε αναφέρει: «Κατά περιόδους, όταν τα παιδιά ήταν μικρά και δεν είχα βοήθεια, αναγκαστικά, εφόσον η προτεραιότητά μου είναι να είμαι δίπλα τους για να τα μεγαλώνω και εφόσον ο μπαμπάς ήταν πάντα στο εξωτερικό λόγω επαγγέλματος, αυτό με κρατούσε πίσω από τη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να εργαστώ».

iliadi.jpg

Και έπειτα εξομολογήθηκε: «Από όλα αυτά που έχω ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, το μοναδικό πράγμα που μου έχει μείνει είναι όταν αναφέρθηκαν τηλεοπτικά στο αγέννητο παιδί μου. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό, πάρα πολύ άσχημο και πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον άνθρωπο που το έκανε. Λυπήθηκα γι’ αυτόν. Το βρήκα τραγικό, το βρήκα ανήθικο εντελώς. Τελευταία στιγμή το άφησα, άλλαξα γνώμη, πέσανε συγγνώμες. Όχι ότι μία συγγνώμη μπορεί να σβήσει κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της Μπάμπης Λαζαρίδης έγινε 19 ετών - H σπάνια selfie και οι ευχές!

Ξέσπασε η Ηλιάδη: «Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας... Έχω κινηθεί νομικά»

Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, αλλά…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved