Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Δύο μνημόσυνα για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του

 

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Αίαντα Μανθόπουλου τελέστηκε από την τελευταία του σύντροφο, ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε και ένα μνημόσυνο στη Λάρισα, το οποίο διοργάνωσε η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Αίας Μανθόπουλος: Ένας χρόνος χωρίς τον ηθοποιό - Το μνημόσυνο & η απουσία των δύο παιδιών του

«Ένας δύσκολος χρόνος δεν έχει αλλάξει κάτι. Έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ, μιλάμε, είναι μαζί μου, τον νιώθω, την ενέργειά του, την προστασία, την αγάπη του. Έτσι ήταν θέλημα Θεού, έτσι έγινε. Μου λείπει περισσότερο γιατί ήταν ένας γλυκός άνθρωπος και ιδιαίτερα γλυκός στις δικές μας προσωπικές στιγμές. Θα ήθελα πολύ να έχω κοντά μου το χέρι του, κι από εκεί που είναι τον νιώθω. Αναγκάζομαι να προχωρήσω τη ζωή μου, έχω οικογένεια, έχω στήριγμα τα παιδιά μου» ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου στην εκπομπή, Super Κατερίνας.

Και η πρώην σύζυγος του Στέλλα Τσιάτσου είπε: «Κάναμε ένα μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν επικοινώνησε η τελευταία του σύντροφος για το μνημόσυνο, ούτε τα παιδιά. Εμείς κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Και πρόσθεσε: «Από την αρχή, από τη στιγμή που έφυγε ο Αίας, είχα την άποψη ότι δεν θα το κάνουμε πανηγύρι, δεν υπάρχει λόγος να σέρνουμε τη θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Λήδα Μανθοπούλου: «Τη στιγμή του αγώνα ένιωθα τον πατέρα μου στο πλευρό μου»

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Έγραψε ιστορία η Λήδα Μανθοπούλου! «Ασημένια» η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του έχει ύψος πάνω από 2 μέτρα - Το νέο του βήμα και η συγκινητική ανάρτηση

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved