Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Ως μπαμπάς λοιπόν μιας έφηβης κόρης ώρες ώρες με πιάνει τρόμος»

Μπορεί ο Μελέτης Ηλίας να μετρά σπουδαίες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, για εκείνον όμως το μεγαλύτερο επίτευγμά του δεν είναι άλλο από την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά

Είχατε δηλώσει πως με τη σύζυγό σας επισκεφθήκατε σύμβουλο γάμου και σας βοήθησε…

Βέβαια, ποτέ δεν είχα ταμπού και καλό είναι να μην υπάρχει κανένα ταμπού σε θέματα είτε ψυχικής, είτε σωματικής υγείας. Είναι σημαντικό να παροτρύνεις ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια να τολμήσουν να το κάνουν. Ειδικά οι άντρες έχουμε ένα ταμπού. Πιο εύκολα θα μας παρασύρει η σύντροφος παρά να πάμε μόνοι μας. Όπως συνέβη και με μένα. Εγώ λοιπόν που τόλμησα να πάω σε σύμβουλο γάμου, ωφελήθηκα και καλό είναι να το κάνουν και άλλοι.

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του έγινε 14 χρονών – Η Κοραλένια είναι φτυστή η μαμά της, Θέμιδα Βουτσινά

Instagram / meletis_ilias

Ως μπαμπάς ποιες είναι οι ανησυχίες σας σε μια εποχή που βλέπουμε γύρω μας να συμβαίνουν «τέρατα»;

Η αλήθεια είναι ότι πια τα βλέπουμε όλα. Ως μπαμπάς λοιπόν μιας έφηβης κόρης ώρες ώρες με πιάνει τρόμος. Θες με έναν τρόπο να παρουσιάσεις την πραγματικότητα ως έχει χωρίς να τρομάξεις το παιδί, αλλά από την άλλη πρέπει να του δώσεις να καταλάβει πόσο σκληρή είναι η κατάσταση γύρω του. Διανύουμε δύσκολες περιόδους και θεωρώ ότι πρέπει να βρούμε τρόπους να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας. Πριν από έναν χρόνο δυσκολευόμουν να μπω μέσα στο περιβάλλον της κόρης μου, τώρα έχω βρει έναν τρόπο να μπαίνω με μια τρυφερότητα, μια φυσικότητα και εκείνη να το δέχεται. Να μπορώ να επιβλέπω από απόσταση. Αυτό είναι σωτήριο!

Υπάρχει κάποια συμβουλή σας που θέλετε η κόρη σας να την κρατά σαν φυλαχτό;

Να εμπιστεύεται το ένστικτο της και το κριτήριο που της έχουμε δώσει. Θεωρώ ότι κάθε οικογένεια κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και αφήνει τα παιδιά της να βγουν ελεύθερα στον έξω κόσμο. Τα παιδιά χωρίς να τα αγχώσουμε και να τα τρομάξουμε, θεωρώ πως έχουν το κριτήριο να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι.

Η κόρη σας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να γίνει ηθοποιός;

Όχι ηθοποιός, αλλά μιας και είναι στο μουσικό γυμνάσιο, έχει επαφή με την τέχνη. Κάποιες μέρες της βγαίνει περισσότερο, άλλες δεν θέλει να το συζητάει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί το παιδί να είναι χαρούμενο.

Μελέτης Ηλίας: Πέρασα από ένα δοκιμαστικό για το Deal και τα πήγα αρκετά καλά, αλλά...

Μελέτης Ηλίας:«Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου αλλά δεν τα έχω καταφέρει»

Μελέτης Ηλίας στο gossip-tv για Μάγισσα: «Αυτό που έρχεται, δεν έχει ξανασυμβεί στην τηλεόραση»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved