Instagram / zwzw_sampoutzaki_official

Showbiz

Σαπουντζάκη-Ζήνα: Μαζί στο Παλλάς για τον Πλέσσα – «Σε καμαρώνω που έγινες σπουδαία τραγουδίστρια»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Πέγκυ Ζήνα συναντήθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας στο θέατρο Παλλάς, που διοργανώθηκε προς τιμήν του αξέχαστου Μίμη Πλέσσα.

Το αφιέρωμα για τον σπουδαίο συνθέτη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, έφερε κοντά μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου, οι οποίες θέλησαν να τιμήσουν το έργο του.

Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης ήταν κύριος.. Ο Νιάρχος έστελνε κάθε βράδυ ένα κουτί από σπίρτα γεμάτο λίρες»

Instagram / zwzw_sampoutzaki_official

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συγκινημένη, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντησή της με την Πέγκυ Ζήνα, εκφράζοντας τον θαυμασμό της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που σε βλέπω. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν μόνο ταλέντο, αλλά και καρδιά, και εσύ το βγάζεις», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην Πέγκυ Ζήνα.

Instagram / zwzw_sampoutzaki_official

Η Πέγκυ Ζήνα, επίσης συγκινημένη, της απάντησε: «Είμαι εδώ για σένα και για τον τεράστιο Μίμη μας. Ευχαριστώ βασίλισσά μου».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Πόσο χαρούμενη νιώθω απόψε που ξαναβρέθηκα με την αγαπημένη μου Πέγκυ Ζήνα στην ίδια σκηνή μετά από χρόνια! Την γνώρισα κοριτσάκι και τώρα την καμαρώνω ως μια σπουδαία τραγουδίστρια!».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved