Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σαγήνευσε ως «Μέριλιν Μονρόε» στην πρώτη της εμφάνιση στις Αθηναϊκές πίστες

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της στις Αθηναϊκές πίστες, το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου θα εμφανίζεται φέτος, και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εντυπωσιακές.

Παναγιώταρου: Δεν ψάχνω το όνομά μου στο Google – Θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι

Με ένα φαντασμαγορικό σόου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λικνιζόταν μέσα σε μια μοναδική κατασκευή γεμάτη νερό, που είχε το σχήμα κολωνάτου ποτηριού, θυμίζοντας κάτι από την αίγλη της Μέριλιν Μονρόε. Το κοινό την αποθέωσε, ενώ η ίδια είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της: «Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ. Θα εμφανίζομαι σε μαγαζί στον Κεραμεικό, και μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια. Έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής και είμαι πολύ καλή και αυστηρή μαθήτρια».

Φυσικά, δεν έλειψαν οι φίλοι και οι συνεργάτες της από την πρώτη αυτή εμφάνιση, οι οποίοι την υποστήριξαν και μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στα social media, αποθεώνοντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την εκρηκτική της παρουσία.

Διαβάστε επίσης:

Τόνυ Δημητρίου: «Έγραψαν στη σύντροφό μου στα social «τι θες με τον παππού» & απάντησα…»

Σκορδά – Θρασκιά: Έλυσαν την παρεξήγηση -«Ντρέπομαι, με μαλώσετε ακόμα δεν ήρθα» - Τι συνέβη;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ξεφτιλίζονται, δεν μπορούν να τραγουδήσουν και επιμένουν»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved