Showbiz

H πρεμιέρα Ιακωβίδη-Αδάμου, η εγκυμονούσα Ευρυδίκη, η άκεφη Αντωνά & το night out Ιορδανίδη-Ματίκα!

Χρειάστηκε μία μικρή... γύρα στα στέκια της Αθήνας για τον φωτογραφικό φακό ώστε να απαθανατίσει τους celebrities σε όμορφες στιγμές τους, απαλλαγμένους από άγχος και γεμάτους ενέργεια! 

Χθες το βράδυ (18/10) ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου έκαναν πρεμιέρα και βέβαια το κέφι χτύπησε... κόκκινο όπως το εντυπωσιακό φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε on stage η τραγουδίστρια και τράβηξε τα βλέμματα. Σε πολύ καλή διάθεση on stage και ο Χρήστος Σαντικάι ο οποίος κέρδισε δυνατό χειροκρότημα για τις εμφανίσεις του.

Εκεί είδαμε τον Στάθη Σχίζα να διασκεδάζει ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας βρέθηκαν να διασκεδάζουν πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης, με την Κατερίνα Στικούδη με τις πάντα εκκεντρικές στυλιστικές της επιλογές να τραβά τα βλέμματα. Είδαμε στο ίδιο κλαμπ τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι αχώριστος με την αγαπημένη του, τον Κώστα Φραγκολιά, την Μαριάντα Πιερίδη με τη Ραμόνα Βλαντή, την Εμιλία Βόντος και πολλούς ακόμα.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε κοσμικά καλέσματα των τελευταίων ημερών τον Τάσο Ιορδανίδη με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα και τη Μαρία Αντωνά, όχι και σε πολύ μεγάλα κέφια μιας και είναι νωπός ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της, ενώ σε άλλο event είδαμε τη Ζωή Κρονάκη αλλά και την εγκυμονούσα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που όπως αποκάλυψε και η ίδια, την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στον μήνα της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved