Παπαδάκης-Παπαδέλη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Μαντικού & η φωτογραφία με τη νύφη του!
Showbiz

Παπαδάκης-Παπαδέλη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Μαντικού & η φωτογραφία με τη νύφη του!

Στον γάμο του Λάζου Μαντικού εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης το απόγευμα του Σαββάτου 19/10 συνοδευόμενος φυσικά από τη γυναίκα της ζωής του Τίνα Παπαδέλη.

Ο δημοσιογράφος έγινε νονός της κόρης των νεονύμφων ενώ ο γιος του Φοίβος τους πάντρεψε.

Στα τόσο χρόνια τηλεοπτικής του καριέρας είναι σπάνιες είναι οι εμφανίσεις με την γοητευτική σύζυγό του, με την οποία μετρούν πάνω από 30 χρόνια κοινή πορείας.

Λάζος Μαντικός- Αθηνά Κουρή: Παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Φοίβο Παπαδάκη-Το gossip-tv στον γάμο τους

1729361742742-989894203-6J9A8813.jpg

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Με την Κωνσταντίνα Παπαδέλη παντρεύτηκαν το 1993 και η γνωριμία τους έγινε στον ΑΝΤ1 οπού εργαζόντουσαν τότε και οι δυο.

«Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει ‘αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις’. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα ‘μου είχες πει να την προσέχω. Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου’. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της”, είχε εξομολογηθεί στο “Πρωινό” για τη γυναίκα της ζωής του, η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερή του.

O Φοίβος Παπαδάκης και η σύντροφός του Αλίκη εμφανίστηκαν μαζί στην τελετή και έλαμπαν από ευτυχία.

6J9A8804.jpg

«Η σύντροφός μου, η Αλίκη, πέρα από κούκλα είναι και εξαιρετικό παιδί, το οποίο για μένα είναι το πρωταρχικό. Είναι πάνω απ’ όλα καλός άνθρωπος και είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου»,είχε πει ο Φοίβος σε συνέντευξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved