Showbiz

Λαγούτης: Έχω φύγει από δουλειά γιατί δεν άντεχα την τοξικότητα- Οι Παγιδευμένοι ήταν δύσκολη πίστα

Ο Πέτρος Λαγούτης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλημέρα Είπαμε;, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τις δυσκολίες που συνάντησε, ειδικά στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» που ανεβαίνει από τις 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά. 

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στην τοξικότητα που έχει βιώσει στον χώρο της δουλειάς του, αποκαλύπτοντας ότι έχει αποχωρήσει από δουλειές στο παρελθόν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Περήφανος ο Λαγούτης! Ο γιος του, Δημήτρης παίζει στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός!

«Με τους Παγιδευμένους, τι γίνεται; Πώς ήταν όλη αυτή η εμπειρία;» ρώτησε η Ζωή Κρονάκη, με τον Πέτρο Λαγούτη να απαντά: «Τελειώσαμε... Διαβασμένοι έχετε έρθει». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη πίστα. Δεν θέλω να πω παραπάνω, το αφήσαμε πίσω, τελείωσε. Ήταν μια δουλειά με πολύ ωραίο σενάριο και αξιόλογους συνεργάτες, αλλά είχε και πολλά δύσκολα πράγματα που δεν είχα ξανασυναντήσει».

Ο Πέτρος Λαγούτης παραδέχθηκε ότι έχει αναγκαστεί να φύγει από δουλειά λόγω τοξικότητας: «Έχω φύγει από δουλειά γιατί δεν άντεχα την τοξικότητα», τόνισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επαγγελματική ζωή μπορεί να κρύβει δυσκολίες που δεν βλέπει το ευρύ κοινό.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαγούτης: «Έχω κάνει εκπτώσεις... Αλλά τώρα δεν αφήνω το 'ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα' όχι»

Λαγούτης: «Όταν ήμουν εξαρτημένος από τον τζόγο το είχα συζητήσει ανοιχτά με τα παιδιά μου»

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η βραδινή έξοδος & η τρυφερή αγκαλιά στα μπουζούκια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved