Η Παπαρίζου γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχίας του My Number One και είναι έτοιμη ξανά για Eurovision!

NDPPHOTO 

NDP Photo Agency
Showbiz

Η Παπαρίζου γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχίας του My Number One και είναι έτοιμη ξανά για Eurovision!

Η Έλενα Παπαρίζου παρευρέθηκε χθες (19/10) σε εκδήλωση για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από τη μεγάλη της νίκη στη Eurovision με το «My Number One».

Μαζί της ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός και άλλοι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής του 2005.

Αποκλειστικό βίντεο-Για πάντα Number One: H στιγμή που η Παπαρίζου «ταρακουνάει» το Καλλιμάρμαρο

paparizou-(2).jpg

Η τραγουδίστρια, λαμπερή και χαμογελαστή, φόρεσε μίνι φόρεμα με παγιέτες, μαύρο σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα μισά-μισά με χαλαρούς κυματισμούς.

1729415491129-87018550-paparizou.jpg

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, μιλώντας για τη σημαντική αυτή επέτειο.

Η Έλενα Παπαρίζου, σε δηλώσεις της, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2005. «Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σπίτι, στον κουμπάρο μου και είχε γίνει η πρόταση για την Eurovision και μου έλεγαν όλοι "μην πας". Ξαφνικά εκεί που καθόμασταν, σηκώνομαι και χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και λέω "θα πάω Eurovision, είμαι ήδη εκεί!"», είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια τόνισε πως η νίκη ήταν για την Ελλάδα, όχι για την ίδια: «Η νίκη ήταν της Ελλάδας κι όχι δική μου». Επίσης, αποκάλυψε πως θα πήγαινε ξανά στη Eurovision αν έβρισκε το κατάλληλο τραγούδι!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved