Showbiz

«Τι θα βγάλουμε τα προσωπικά μας εδώ;» - «Μούδιασε» ο Αλέκος Συσσοβίτης on air με την ερώτηση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης, το μεσημέρι της Κυριακής 20/10. Μία ερώτηση ωστόσο έμελλε να «παγώσει» για λίγα δευτερόλεπτα τον γοητευτικό ηθοποιό.

«Αλέκο, δεν σε έχω ρωτήσει, το ταίρι σου τελικά το βρήκες;» αναρωτήθηκε η Ναταλία Αργυράκη στο κλείσιμο του αφιερωματικού της βίντεο.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης δεν έκρυψε την έκπληξη του και έσπευσε να μοιραστεί μια ιστορία με τον αείμνηστο Αλέκο Αλεξανδράκη.

Αλέκος Συσσοβίτης: «Εισπράττουμε σαν σφουγγάρια ό,τι βιώνουμε»

«Εντάξει, μεγάλοι ηθοποιοί και είσαι πολύ τυχερός που έπαιξες μαζί του. Έστω και αυτό το λίγο που παίξατε μαζί. Γενικώς ανήκεις σε μια γενιά που έχει συνυπάρξει με πολύ μεγάλους και ωραίους ηθοποιούς, τυχερή γενιά. Ας μείνουμε στην ερώτηση, όμως, της συναδέλφου. Μην την αφήσουμε γιατί έκλεισε ωραία το βίντεο, τελικά το βρήκες το ταίρι σου;» είπε η Ναταλία Γερμανού με τον καλεσμένο της να απαντάει ως εξής. «Από το Είσαι το ταίρι μου; Σαν να κάνουμε άλλη μια κωμωδία, να ψάξουμε να δούμε… Τι θα βγάλουμε τα προσωπικά μας εδώ;».

«Όλα στον αέρα και όλα ανοικτά! Τίποτα δεν αποκλείουμε» τόνισε ο Αλέκος Συσσοβίτης, στην επανάληψη της ερώτησης από την οικοδέσποινα της εκπομπής, με τη Ναταλία Αργυράκη να επιμένει ωστόσο δηλώνοντας πως «εγώ θα επιμείνω! Όχι αν το έχει βρει, ξέρει ο Αλέκος, εντάξει. Καταλαβαίνεις ότι είσαι ένας περιζήτητος εργένης, ότι έχεις υπάρχει sex symbol, ότι ακόμη αρέσει το πως μεγαλώνεις;».

«Καλό είναι αυτό, δεν είναι κακό. Τώρα, η ταμπέλα του εργένη και του παντρεμένου… Οι περισσότεροι, όταν παντρεύονται, λένε ότι βρήκαν το ταίρι τους και μετά 8/10 ζευγάρια είναι στα διαζύγια και σκοτώνονται. Δεν είναι ένα μοντέλο αυτό ιδανικό για μένα ώστε να σας πω ότι θα ήθελα να το υποστηρίξω» δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε το βίντεο

Αποκαλυπτικός ο Συσσοβίτης: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου»

Αλέκος Συσσοβίτης: Η δουλειά στην οικοδομή & ως μπάρμαν, το κόψιμο του Έρωτα Φυγά και οι σχέσεις

Αλέκος Συσσοβίτης: Έτσι είναι το κορμί του στα 59 του χρόνια - Οι βουτιές του στη Μύκονο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved