Showbiz

Γενέθλια για την Τζόυς Ευείδη! Η ηλικία, το βιογραφικό και τα παιδικά χρόνια στο Μόντρεαλ

Η Τζόυς Ευείδη έχει σήμερα 22 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της. Είναι γεννημένη το 1961 και είναι 63 ετών.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς Έλληνες μετανάστες και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια. Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από εκεί και έπειτα η ζωή της είναι λίγο πολύ γνωστή.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε το 1985, όπου συμμετείχε σε σειρές της ΕΡΤ. Το 1987 πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή για παιδιά, με τίτλο Του κουτιού τα παραμύθια, μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Τάσος Κωστής και ο Παύλος Χαϊκάλης. Την ίδια χρονιά έκανε ένα guest στο 9ο επεισόδιο της σειράς Το κανάλι της Βαγγελίτσας, συνολικής διάρκειας 13 επεισοδίων.

Τζόυς Ευείδη: «Δε γελούσα με τις χοντράδες. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τη σάτιρα»

Το 1989, με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Οι αυθαίρετοι, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Οι τρεις χάριτες. Το διάστημα 1990-1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και από εκεί άρχισε να γνωρίζει τρομερή αναγνωρισιμότητα.

Τη σεζόν 1992-1993 πρωταγωνίστησε σε άλλη μια παραγωγή της ΕΡΤ, τη σειρά Εξ αδιαιρέτου, μαζί με τους Βάνα Παρθενιάδου, Αλέξανδρο Μυλωνά και Νίκο Αλεξίου. Η σειρά δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και μπορεί να θεωρείται ότι ήταν μια σειρά «πρόγονος» του Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο.

Από το 1993 έως το 1996, πρωταγωνιστούσε στην επίσης κορυφαία σειρά Οι μεν και οι δεν, μαζί με τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή και τον Στέλιο Μάινα. Και αυτή η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα έφτασε συνολικά τα 110 επεισόδια. Σημαντική δουλειά για την Τζόυς αποτέλεσε και Το καφέ της Χαράς του 2003-2006. Από το 2013 έως το 2017 συμμετείχε στο Μπρούσκο. Το 2020 παίζει στο 4ο κύκλο του Καφέ της Χαράς.

Έχει δραστηριοποιηθεί και στο θεατρικό σανίδι αλλά και στον κινηματογράφο.

Οι σκέψεις της για την απόκτηση οικογένειας

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Τζόυς Ευείδη είχε αναφέρει ότι δεν βρέθηκε ποτέ ο άνθρωπος που θα εμπιστεύονταν προκειμένου να κάνει παιδιά μαζί του.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα. Ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου».

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ευείδη για το Ρετιρέ: «Έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα, έπαθα...»

Τζόυς Ευείδη: «Στο Ρετιρέ είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου»

Το reunion Λεκάκη με Ρώμα Ευείδη και Κόκλα και η απαίτηση των φανς

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved