Ευγενία Δημητροπούλου: «Με έχει κοψοχολιάσει πάρα πολλές φορές γιατί...»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Με έχει κοψοχολιάσει πάρα πολλές φορές γιατί...»

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της και στη διαδικασία της υιοθεσίας.

Αρχικά είπε: «Δεν την είχα συναντήσει από κοντά την Εύα. Εγκυμοσύνη θεωρώ και όλη τη διαδικασία πριν. Όλη αυτή η προετοιμασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς, σκέφτεσαι, προβληματίζεσαι, σου βάζουν θέματα και τα συζητάς την επόμενη μέρα. Πώς θα είναι ένα παιδί με διαφορετικό χρώμα στην Ελλάδα, πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε προκλήσεις που θα έρθουν. Είναι πράγματα που προβληματίζουν όλους τους γονείς φαντάζομαι.»!

dimitropoulou-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Τις θεωρώ χρήσιμες όλες αυτές τις ερωτήσεις. Δεν ένιωθα ότι υπάρχει διάθεση για να σε κρίνει κάποιος. Το θεωρούσα σαν ένα σχολείο! Για τα πάντα θέλω να μαθαίνω και να εκπαιδεύομαι και έλεγα ότι για αυτό που είναι τόσο σπουδαίο να μην έχω κανένα manual;

Είχα αγωνία μήπως δεν περάσω αυτές τις “εξετάσεις”. Δεν είμαι ειδικός για να καταλάβω πως ήμουν απέναντί τους! Ανοίγονται όλες οι πτυχές σου. Θεωρώ όσο πιο ειλικρινής είσαι σε αυτή τη διαδικασία άλλο τόσο υπέρ θα είναι μετά».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο για την κόρη της: «Θαυμάζω τη δυναμικότητά της, τον χαρακτήρα της, Έχει αυτοπεποίθηση, ορμάει μπροστά. Είναι ταυτόχρονα ευαίσθητη, αλλά έχει ένα καλό θάρρος. Με έχει κοψοχολιάσει πάρα πολλές φορές γιατί είναι γενικά πολύ δραστήρια, πολύ έντονη. Κάπου είχαμε πάει ένα ταξίδι και της είπε ο Στέλιος «να είσαι ήρεμη, γιατί δεν είναι ανοιχτά τα νοσοκομεία» για να μην κρεμιέται, να μην πέφτει, οπότε τώρα όπου πάμε ρωτάει «μαμά είναι ανοιχτά τα νοσοκομεία;», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

«Έχει έρθει πολλές φορές και σε πρόβες και σε παραστάσεις. Είχε μάθει όλα τα τραγούδια απ’ έξω και χόρευε. Όταν ήταν μικρή που με έβλεπε στην τηλεόραση μου μιλούσε και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν απαντάω. Τώρα ξέρει το θέατρο και καταλαβαίνει ότι είναι δουλειά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved