Ιωάννης Παπαζήσης: Παραμένω μακριά από την τοξικότητα, που πλέον βρίσκεται παντού

Ιωάννης Παπαζήσης

Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Παραμένω μακριά από την τοξικότητα, που πλέον βρίσκεται παντού

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, είτε στην οθόνη είτε στη θεατρική σκηνή, καταφέρνει να αιχμαλωτίζει το κοινό με τις σπάνιας έντασης και βάθους ερμηνείες τού.

Φέτος επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με τη σειρά «Μαύροι Πίνακες», που προβάλλεται στο STAR, όπου υποδύεται έναν σκοτεινό και πολυδιάστατο χαρακτήρα.

Ιωάννης Παπαζήσης: Έκανε ερωτική εξομολόγηση on camera στην Αναστασία Παντούση – «Είμαι ερωτευμένος»

«Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο σενάριο και μια σκηνοθετική ομάδα που ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Ο χαρακτήρας μου καλείται να αντιμετωπίσει εσωτερικούς δαίμονες και ο αγώνας να τον αποτυπώσω είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν υπάρξει». Μιλάει με τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτή τη δουλειά. Όμως δεν σταματά εδώ. Σε κάποιο ζάπινγκ θα τον συναντήσετε ξανά καθώς φέτος συμμετέχει και στις σειρές «Γιατρός» στον ALPHA και «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» στην ΕΡΤ1

papazisis.jpg

Θεατρικά η νέα σεζόν τον βρίσκει να συμπρωταγωνιστεί με την Ιωάννα Παππά, τον Γιάννη Κουκουράκη και τη Μαρίζα Τσάρη στο «Demons» του Λαρς Νόρεν, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη, που παίζεται στο Θέατρο Τζένη Καρέζη από τις 16 Οκτωβρίου.

«Το “Demons” είναι ένα ψυχολογικό ταξίδι. Αγγίζει την αποδόμηση της ανθρώπινης σχέσης, τον πόνο, το πάθος, την καταπίεση. Οι χαρακτήρες είναι εγκλωβισμένοι σε έναν κυκεώνα συναισθημάτων προσπαθώντας να βρουν διέξοδο», εξηγεί. «Ο ρόλος μου είναι από τους πιο δύσκολους που έχω ενσαρκώσει, καθώς απαιτεί έντονη εσωτερική διεργασία και πλήρη αφοσίωση. Πρόκειται για ένα βαθύ ψυχογράφημα που αναλύει ζητήματα της οικειότητας, της απώλειας, του μισογυνισμού, της ενδοοικογενειακής βίας, του τραύματος και του άγχους. Όλα αυτά τα θέματα δηλαδή που όλοι μας καθημερινά μέσα από τις σχέσεις μας προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε». Ο ρόλος του στην παράσταση δεν απέχει πολύ από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και την καθημερινότητα, όπου αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με θάρρος και φιλοσοφική διάθεση.

papazisis-(3).jpg

«Το θέατρο, όπως και ή ζωή, είναι ένας συνεχής αγώνας να καταλάβεις τον εαυτό σου. Και αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Προσωπικά προσπαθώ ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος να αναζητώ το φως και όχι το σκοτάδι. Η τοξικότητα του σήμερα έχει γίνει το “σ’ αγαπώ” του αύριο. Παραμένω μακριά από την τοξικότητα, που πλέον βρίσκεται παντού», επισημαίνει

Πηγή Gala

Παπαζήσης-Παντούση: Η σπάνια κοινή φωτό που επιβεβαιώνει ότι είναι το απόλυτο couple goals!

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ξέρω ότι αυτό θα κάνω μέχρι να... πεθάνω»

Ιωάννης Παπαζήσης: Πώς άλλαξε τη ζωή του ο γιος του, Ιάσονας & η σχέση του με την Αναστασία Παντούση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved