Παπαθωμά: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Για κάποιες όμως δεν μιλάω»
Showbiz

Παπαθωμά: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Για κάποιες όμως δεν μιλάω»

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Σοφία Βέμπο - Μια ζωή Ελλάδα»

«Πήρα απόσταση από τα πράγματα γιατί χρειαζόμουν πάρα πολύ να ξεκουραστώ. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα καινούργια. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις νέες μας ανάγκες. Πολλές φορές στη δουλειά μας αισθανόμαστε σαν να μη βολευόμαστε πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως τελικά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να το αλλάξεις».

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Πετράκος: «Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά, δεν υπάρχει νέα συνθήκη»

Papathoma

«Ξέρω πως όλα τα πράγματα που έρχονται πρέπει να έρθουν και φεύγει αυτό που πρέπει για να έρθει κάτι άλλο. Το γνώθι σ' αυτόν χρειάζεται. Πρέπει να είναι προσηλωμένη στον στόχο γιατί η καθημερινότητα μάς βγάζει από τον στόχο».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και τις αλλαγές που έχουν επέλθει μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο, η ηθοποιός ανέφερε: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Για κάποιες όμως δεν μιλάω. Ακόμα και οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε καλά την καθημερινότητά μας και να ζούμε στο φως και όχι στα σκοτάδια που μας επιβάλλονται».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved