Βανδή – Μπισμπίκης: Μαζί -ξανά- στην Κρήτη! Οι δεσμοί με το νησί της καρδιάς τους
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Μαζί -ξανά- στην Κρήτη! Οι δεσμοί με το νησί της καρδιάς τους

Μπορεί να είναι πολυταξιδεμένοι και να έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούν, όμως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης «ψηφίζουν» Κρήτη.

Δείχνουν πάντα ευτυχισμένοι στο νησί και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να περνούν εκεί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Βανδή - Μπισμπίκης: Αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά αυθημερόν

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δεσμούς με το νησί και τους αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.

vandi-mpismpikis2121.jpg

Πρόσφατα, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έγινε νονός στα Χανιά και φυσικά η Δέσποινα ήταν στο πλευρό του, όπως είναι πάντα! Στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες. Ετσι είναι οι απόλυτοι έρωτες και όταν βρίσκουν το λιμάνι τους ανθίζουν. Ποτέ δεν φτάνει να είναι ένας τόπος ωραίος για να σε κερδίσει. Τον σημαντικότερο ρόλο παίζουν οι άνθρωποι και στην Κρήτη πια το ζευγάρι έχει πολλούς φίλους.

Την αγάπη αυτή μετέφερε στη Δέσποινα ο Βασίλης. Πριν γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα στα μάτια της, είχε ζήσει για επτά μήνες περίπου στην Κρήτη για τις ανάγκες της σειράς του Alpha «Η λέξη που δεν λες».

vandi-mpismpikis.jpg

Εκεί γνώρισε υπέροχους ανθρώπους που πλέον έχουν γίνει οικογένειά του. Η τραγουδίστρια λάτρεψε αμέσως και τον τόπο και τους ανθρώπους. Απολαμβάνει να ψήνει ψωμί στον ξυλόφουρνο των φίλων τους, να διασκεδάζει στα κρητικά γλέντια και να «ρουφάει» την ομορφιά του νησιού.

Πηγή Real

Νονός ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η βάφτιση στα Χανιά & η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή!

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Μαζί σε ιαπωνικό εστιατόριο για σούσι

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι - Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved