Showbiz

Μάγισσα - Ελένη Σακκά: Από τη Μάνη στην Ισπανία με τον σύζυγό της η τηλεοπτική Σταυριάνα

Ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία με τον σύζυγό της πραγματοποίησε η ανερχόμενη ηθοποιός Ελένη Σακκά, η οποία υποδύεται μια νεαρή Μανιάτισσα στη σειρά «Μάγισσα».

Ρομαντικές στιγμές στην Ισπανία έζησε πρόσφατα η Ελένη Σακκά. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον Θωμά Πεσλή στη γραφική Καρδαμύλη της Μεσσηνίας, πρόσφατα ταξίδεψε στη Μαδρίτη με τον σύζυγό της.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να απολαύσει όμορφες στιγμές τόσο στην πρωτεύουσα της Ισπανίας όσο και στη γραφική πόλη του Τολέδο, όπου ακολούθησε τα βήματα του Ελ Γκρέκο στα υπέροχα σοκάκια της πόλης. Η Ελένη αγαπά τη Μάνη, μια περιοχή στην οποία έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια. Εκεί επέλεξε να παντρευτεί τον σύντροφό της και τώρα επιστρέφει μέσα από τη σειρά «Μάγισσα».

Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από τον ρόλο της Πολυξένης στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά».

Αν και δεν έχουν ίδιο επαγγελματικό προσανατολισμό, οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά. Μεγάλωσαν στην Άρτα απ' όπου κατάγονται και στη συνέχεια μετακόμισαν για σπουδές στην Αθήνα.

Η Ελένη πέρασε στη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η υποκριτική ήταν το πάθος της. Ο σύζυγός της, από την άλλη, σπούδασε Εγκληματολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μέσω του επαγγέλματος του συζύγου της, η Ελένη, που μέχρι τώρα δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε αστυνομική σειρά, έχει εξοικειωθεί στους ρυθμούς και στις απαιτήσεις μιας αστυνομικής έρευνας.

Πηγή Real

Η Μάγισσα - «Φλεγόμενη Καρδιά»: Δύο γυναίκες σε πόλεμο… Ποια θα επικρατήσει;

Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Ο Σίλβιο μαθαίνει το παρελθόν του Τζουζέπε- Οι περιλήψεις των επεισοδίων

Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Ο Τζουζέπε βασανίζει τη Λεώνη στα υπόγεια του πύργου

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved