Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν με πλήγωσε το θέατρο, κάποιοι εκπρόσωποί του με πλήγωσαν»
Showbiz

Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν με πλήγωσε το θέατρο, κάποιοι εκπρόσωποί του με πλήγωσαν»

Η Άννα Κουτσαφτίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μίλησε για τα καλοκαίρια που περνούσε στη Χαλκιδική παρ’ όλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά, με πατέρα βιολόγο και μητέρα εκπαιδευτικό. Η ίδια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεατρολογία ενώ έχει και μία μεγαλύτερη αδελφή, κατά πέντε χρόνια που είναι Φυσικός.

The 2night show: Άννα Κουτσαφτίκη και Κόρα Καρβούνη οι αποψινές καλεσμένες του Αρναούτογλου

anna_koutsaftiki_1729526893_3483846544034110228_22727389936.jpg

Ανέκαθεν η αγάπη της ήταν το θέατρο, κάτι που δέχτηκαν οι γονείς της. Μεγάλη της αγάπη όμως είναι το τραγούδι και μάλιστα αποκάλυψε: «Έχω τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής με την Καμεράτα και με τον Μάριο Φραγκούλη. Έχω σπουδάσει τραγούδι».

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το τραγούδι και χωρίς την υποκριτική, θεωρώ ότι είναι ο δρόμος μου» παραδέχτηκε η Άννα Κουτσαφτίκη.

Μιλώντας για τις σπουδές της στο θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε σχετικά αργά την τηλεόραση καθώς υπήρχε το στερεότυπο για τον διαχωρισμό του ηθοποιού θεάτρου με τον ηθοποιό τηλεόρασης. «Η Μουρμούρα ήταν η πρώτη σειρά που έφερε ηθοποιούς θεάτρου στην τηλεόραση» σχολίασε στη συνέχεια η ηθοποιός.

anna_koutsaftiki_1729526893_3483846544051042841_22727389936.jpg

Και στη συνέχεια επεσήμανε: «Η τηλεόραση ήρθε όταν είχα απογοητευτεί από το θέατρο. Είχα κουραστεί από σκηνοθέτες απαιτητικούς με μία κουλτούρα που δεν μου φαινόταν αληθινή… Δεν με πλήγωσε το θέατρο, κάποιοι εκπρόσωποί του με πλήγωσαν. Είναι ανθρώπινο, απλώς με βοήθησε να κάνω μία στροφή μέσα μου».

Σε ό,τι αφορά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά VIP Καλά γεράματα, η Άννα Κουτσαφτίκη αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν ήθελε να κάνει ξανά κωμικό ρόλο. «Ο ρόλος της Ματίνας στο VIP Καλά Γεράματα είναι κόντρα στη φύση μου, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να κάνω το ''ρομπότ''».

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στα μαλλιά της, η ηθοποιός είπε: «Κάνω πολλές αλλαγές στα μαλλιά μου αλλά νομίζω ότι ο σύζυγος με προτιμάει ξανθιά». Όπως είπε, αν χρειαστεί για κάποιον ρόλο θα βάψει τα μαλλιά της.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Άννα Κουτσαφτίκη αποκάλυψε ότι αρκετό καιρό αφού γνώρισε τον σύζυγό της, διαπίστωσαν και οι δύο πως οι γονείς τους γνωρίζονταν από παλιά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved