Showbiz

Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιό της»

Στο νοσοκομείο παραμένει η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε συναυλία της στην σκηνή του Ηρωδείου.

«Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», είπε στην εκπομπή, Buongiorno η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Και πρόσθεσε: «Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε ‘εγώ θέλω να ζήσω’. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που δεν το παλεύουν».

Η Μαρινέλλα φαίνεται να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

NDPPHOTO

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα... Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι... Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια», κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: «Ενδέχεται να μεταφερθεί σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό»

Νικολόπουλος: Η Μαρινέλλα, η «διαμάχη» με την Γλυκερία & η αποστομωτική απάντηση σε μπουζουξή

Extra σπάνιο: Αγνώριστες Βίσση-Μοσχολιού & Μαρινέλλα σε βίντεο του 1987-Η πόζα με τον Καρβέλα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved