Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της κόρης του

O Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης της κόρη του.

 

Η βάφτιση όπως είναι γνωστό θα γίνει σε λίγες μέρες στη Σκιάθο, με τη μικρή να παίρνει δύο ονόματα, Ουρανία και Μαρία.

Αρχικά ανέφερε: «Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση της κόρης μας. Θα γίνει στη Σκιάθο. Όποιος έχει παιδιά με καταλαβαίνει. Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις. Οφείλουμε να είμαστε εκεί για να του δώσουμε αγάπη και να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι μένουμε έτσι και αλλιώς στο νησί. Πρέπει να είμαστε και εδώ, θα το μοιράσουμε.»!

Και πρόσθεσε: «Η βάφτιση είναι σύντομα, το όνομα δεν είναι κρυφό, θα είναι Ουρανία από τη γιαγιά της και Μαρία από την Παναγία. Νονός θα είναι ένας ξάδελφός μου και ένας πολύ δικός μου άνθρωπος που γνωρίζει και η Δήμητρα»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας. Η Δήμητρα είναι μια πολύ καλή μαμά. Το ότι είναι πάνω από το παιδί και το φροντίζει με αυτό το τρόπο είναι πολύ σημαντικό.»!

Και υπογράμμισε: «Σίγουρα η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του»!

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρη τους!

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ανήμερα της 1ης επετείου γάμου, διάλεξαν τα βαφτιστικά για την κόρη τους

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved