Γιώργος Αγγελόπουλος: Καρέ καρέ η πρόβα κοστουμιού για τη βάφτιση της κόρης του
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Καρέ καρέ η πρόβα κοστουμιού για τη βάφτιση της κόρης του

Σε λίγες μέρες βαφτίζεται η κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση και ο πανευτυχής μπαμπάς έκανε πρόβα κοστουμιού. 

Ο νικητής του Survivor βρέθηκε στο ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου καθώς έκανε πρόβα το κουστούμι που θα φορέσει στη βάφτιση.

Η μικρή όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει το όνομα «Ουρανία – Μαρία» και η βάφτιση θα γίνει στην Σκιάθο σε λίγες μέρες.

867218.jpg

Σε αντίθεση με τον γάμο τους, ο οποίος που αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, το ζευγάρι επιθυμεί η βάφτιση της κόρης του να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο.

Να σας θυμίσουμε σε συνέντευξή του στο Mega είχε πει για την κόρη του: «Μου έχει δείξει ότι έχει αγάπη στο νερό και είναι μεγάλη χαρά ότι στο μέρος που μεγάλωσα και εγώ αισθάνεται ωραία. Βέβαια, η Δήμητρα έχει λίγο άγχος παραπάνω, γιατί τον άλλο μήνα της είπα θα τη δοκιμάσω και στο σκι. Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 6,5 μηνών, εμείς πρέπει να το σπάσουμε αυτό».

Στο ατελιέ του σχεδιαστή παρευρέθησαν και οι κάμερες και ο Γιώργος τόνισε: «Δε ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας. Η Δήμητρα είναι μια πολύ καλή μαμά. Το ότι είναι πάνω από το παιδί και το φροντίζει με αυτό το τρόπο είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του».

Δείτε καρέ καρέ την πρόβα κοστουμιού για τη βάφτιση της κόρης του

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαστε στην Σκιάθο και η μπέμπα μας κάνει τις πρώτες βουτιές της»

Συγκίνηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Πήγε με την Βαμβακούση στο σπίτι της μητέρας του, στη Σκιάθο

Βαμβακούση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η ομοιότητα του Ντάνου με την κόρη τους & η μεγάλη απόφαση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved