Πέννυ Μπαλτατζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει
Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Πέννυ Μπαλτατζή περιμένει το τρίτο της παιδί και αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα το φύλο του μωρού που περιμένει.

Αρχικά είπε: «Δεν το περίμενα. Ένιωσα ότι ο Θεός μου κάνει ένα δώρο» και αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι!

Η τραγουδίστρια δήλωσε όσον αφορά την αποβολή που είχε, πριν αποκτήσει τα δυο της παιδιά: «Αυτά έφυγαν, τα έχω ξεχάσει. Είχα απογοητευτεί, άνθρωπος είμαι».

Έγκυος για τρίτη φορά η Πέννυ Μπαλτατζή: «Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις»

jpg-(7).jpg

Σχετικά με το Ηρώδειο και το αν πρέπει όλοι να εμφανίζονται σε αυτό, δήλωσε: «Γιατί να μην τραγουδάει όποιος θέλει; Το θέμα είναι να υπάρχουν χώροι και να γεμίζουν. Έχει σημασία ποιος θα το κάνει; Το θέμα είναι να το κάνει καλά». Μάλιστα η Πέννυ Μπαλτατζή τοποθετήθηκε και για την Ματούλα Ζαμάνη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση να βγάλει την μπλούζα της:

jpg-(6).jpg

Για τη Ματούλα Ζαμάνη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή της να πετάξει την μπλούζα της στους θαυμαστές, απάντησε: «Σιγά μη μασήσει! Δυστυχώς ή ευτυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωπου που κάτι θα λένε. Σιγά, επειδή είμαι μάνα να μην ντυθώ όπως θέλω; Μπορεί να ήθελα να σπρώξω τον εαυτό μου να κάνω κάτι, μη με σταυρώνεις! Επειδή είμαι μάνα, την Πέννυ τη γυναίκα τι θα την κάνω;».

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Πέννυ: Όταν πέθανε ο αδερφός μου φοβήθηκα πάρα πολύ, ένιωσα ότι με «χάνω»...

Πέννυ: Οι αποβολές, η καψούρα με τον σύζυγό της & η απώλεια του 23χρονου αδερφού της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved