Πασχάλης:Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε η Μαρινέλλα - Είναι τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή...
Showbiz

Πασχάλης:Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε η Μαρινέλλα - Είναι τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή...

 

Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για το ποιοι πρέπει να τραγουδάνε στο Ηρώδειο, αλλά και για την κατάρρευση της Μαρινέλλας επί σκηνής.

 

Αρχικά είπε ο τραγουδιστής στον Γιώργο Λιάγκα: «Μου φαίνεται ότι το Ηρώδειο άνοιξε πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο. Θα το προτιμούσα λίγο πιο κλειστό, όχι τόσο όσο ήταν. Ο αείμνηστος Ντέμης Ρούσσος έκανε πολλές φορές αίτηση για το Ηρώδειο και δεν του το έδιναν... Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Ηρώδειο, αλλά το σκεφτόμουν με ένα θράσος θα έλεγα… Έχω τραγουδήσει ως guest στο Ηρώδειο, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία, όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία και τη δικαιούταν και πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να είχε και πολύ στρες η Μαρινέλλα»!

pasxalis-to-proino.jpg

Και για τη Μαρινέλλα ανέφερε: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Και να πω τι σκέφτηκα. Δεν ξέρω πως θα φανεί στον κόσμο που μας ακούει. Αλλά για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

pasxalis-1.jpg

Έτσι και η Μαρινέλλα που ήταν και είναι στρατιώτης και ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία που ξεκίνησε. Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιό της»

Μαρινέλλα: «Ενδέχεται να μεταφερθεί σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό»

Νικολόπουλος: Η Μαρινέλλα, η «διαμάχη» με την Γλυκερία & η αποστομωτική απάντηση σε μπουζουξή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved